Haberler

Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan İlçedeki Yaşlıları Tek Tek Ziyaret Etti

Yozgat’ın Akdağmadeni Kaymakamı Ali Doğan, ilçe ve köylerinde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek sohbet edip dertlerini dinliyor.

Yozgat'ın Akdağmadeni Kaymakamı Ali Doğan, ilçe ve köylerinde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek sohbet edip dertlerini dinliyor.

Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan beraberinde Nüfus Müdürü Osman Ergin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Sağlamer ile birlikte mahalle ve köylerde yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinledi. Ziyaretlerinde yaşlılara çeşitli hediyeler veren Kaymakam Doğan, yaşıl vatandaşların sağlığı, kim tarafında bakıldığı, sosyal güvencesinin olup olmadığı maaş alıp almadıkları hakkında bilgi aldı. Yaşlıların istek ve taleplerini de dinleyen Kaymakam Doğan, yaşlılardan yasal olarak gerekmedikçe resmi işlemler için ilçe merkezine gelmemelerini, taleplerinin muhtarlar aracılığıyla kendilerine iletilmesini istedi. Yaşlı vatandaşların isteklerini tek tek not alan Kaymakam Doğan, her zaman yaşlı vatandaşların yanında oldukların onlara rahat bir yaşam sunmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Evlerinde ilk defa bir kaymakam ağırlayan yaşlı vatandaşlar ilgilerinden dolayı Kaymakam Doğan ve beraberindekilere teşekkür ettiler. Kaymakam Doğan ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde diğer köy ve mahallelerimizde devam edeceğini kaydetti. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdağmadeni Ali Doğan Kadışehri Yozgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title