Haberler

Kadir Gecesi'ne Doğru

Manavgat Belediye Başkanı Sözen: "Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, beraberliği pekiştirelim. Birbirimize, ailemize, sevdiklerimize sımsıkı sarılalım"

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, beraberliği pekiştirelim. Birbirimize, ailemize, sevdiklerimize sımsıkı sarılalım" dedi.

Başkan Sözen, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, ramazan ayıyla zenginleşen manevi güzelliklerin, sevgi, merhamet ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde artarak devam etmesi dileğinde bulundu.

Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği Kadir Gecesi'nde yapılacak duaların birlik ve bütünlüğün daha ileriye gitmesi adına kabul olmasını dileyen Sözen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çok özel olan günlerde yardıma muhtaç herkesin elinden tutmak, öte yandan ülkemizdeki mağdurların haklarına sahip çıkmak Kadir Gecesi'nin bizlere yüklediği sorumluluklardandır. Bu gece kırık kalpleri onaralım, dostluğu, birliği, beraberliği pekiştirelim. Birbirimize, ailemize, sevdiklerimize sımsıkı sarılalım. Biz de Manavgat Belediyesi ailesi olarak büyüyen kentimizde tüm halkımızla manevi paylaşımda bulunacağımız bir mübarek güne daha ulaşmanın heyecanını ve huzurunu yaşıyoruz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Gecesi Şükrü Sözen Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title