Haberler

Kadir Gecesi'nde Hekimhanlılar İftarda Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde başlattığı ‘Çarşı İftarı’ programları Hekimhan ilçesi ile devam etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin ilçelerde başlattığı 'Çarşı İftarı' programları Hekimhan ilçesi ile devam etti.

İftar öncesi Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korusu tarafından bir konser verildi. Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu'nun konser verdiği 'Çarşı İftarı'nda bir konuşma yapan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek, "Ramazan, birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayıdır. Bu bakımdan genelde bütün insanlarımız mahallelerinde birlik ve beraberliği sağlayarak, hep beraber iftar etmekteler. Bugün burada iftar programı düzenleyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen ekibine teşekkür ediyorum. Kadir Gecenizi de kutluyorum" dedi.

İlçelerinde gerçekleştirilen iftar programından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür eden Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban, "Bugün burada bir arada olmamızı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a çok teşekkür ediyorum. Bugünkü iftarımız birliğimize ve beraberliğimize katkıda bulunacaktır. Ramazan ayınızı ve Kadir Gecenizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Bayram sonrası Hekimhan'dan ayrılacağını belirten Çoban Hekimhanlılardan helallik istedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın başka bir iftar programı nedeniyle Hekimhan ilçesinde düzenlenen iftar programına çok arzu etmesine rağmen katılamadığını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, "Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımlarımızı planlarken ve gerçekleştirirken ilçelerimiz ile birlikte tam bir uyum ve koordinasyon halinde hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerde düzenlemiş olduğumuz 'Çarşı İftarları' ile de hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek Ramazan'ın feyiz ve bereketinden hep birlikte istifade etmeye, bir ve beraber olmaya çalıştıklarını belirterek Ramazan ayının ve Kadir gecesinin hayırlar getirmesini temenni ediyorum" sözlerini kaydetti.

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ise yaptığı konuşmada, " Kadir Gecesi'nde bizleri bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Geceniz mübarek, tutuğunuz oruçlar kabul olsun" ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, "Büyükşehir Belediyesinin ve ilçe belediyelerinin atadan, dededen kalma bu güzel iftar geleneğini hatırladıkları ve yaşattıkları için emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Bu mübarek günde bizleri bir araya getirdiler. Bu mübarek Kadir Gecesi'nin birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize ve İslam coğrafyasında akan kanın durmasına vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kadir Gecesi Ahmet Çakır Hekimhan Malatya Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

ak partiye de bu yakışır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title