Haberler

Kadir Gecesi

Sakarya'daki siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sakarya'daki siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, mesajında, tüm İslam aleminin bin aydan daha hayırlı olan gecesini tebrik etti.

Bu geceye kavuşmanın mutluluğunu, ramazan ayından ayrılmanın ise hüznünü yaşadıklarını belirten Alemdar, "Rabbim ramazanda yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin. Bir sonraki ramazana ve Kadir Gecesi'ne ulaşmayı, feyizlerinden istifade etmeyi bizlere nasip etsin" ifadesini kullandı.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de yüce kitap Kur'an-ı Kerim'in bu gecede indirildiğini, rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığını kaydetti.

Allah'ın kendisine açılan elleri geri çevirmediği bu mübarek gün ve gecelerin, günahların affı için büyük fırsat olduğunu vurgulayan Çelik, "Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, Doğu Türkistan, Arakan, Suriye, Filistin, Irak ve dünyadaki Müslümanlar'ın zulümden kurtulmasına vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim" görüşlerine yer verdi.

Sakarya Genç Girişimciler ve İşadamları Derneği (SAGİAD) Kurucu Başkanı Gökhan Korkmaz ise bu gece tüm İslam ve insanlık aleminin huzur, sağlık ve birliği için dua edeceklerini bildirdi.

Günahların affolunmasını isteyen Korkmaz, gecenin başta zulüm gören, savaş ve kıtlıklarla mücadele eden insanlık alemi olmak üzere tüm İslam alemine huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diledi.

Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Necmettin Kırık da Hz. Muhammed'in geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini verdiğine işaret ederek, "Bu gecenin İslam alemine, tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Gecesi Serdivan Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title