Haberler

Durağan Kaymakamı Düzgün'den Kadir Gecesi Mesajı

Güncelleme:

Sinop'un Durağan Kaymakamı Davut Düzgün, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Durağan Kaymakamı Davut Düzgün, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Düzgün, mesajında, Kadir Gecesi'nin çok hayırlı ve mübarek sayılan bir gece olduğunu belirterek, Kadir Gecesi'nin aynı zamanda bayramın da müjdecisi olduğunu aktardı.

Bu gecede Kuran'ın vahiy yoluyla gönderilmeye başladığını anımsatan Düzgün, şunları kaydetti:

"Kuran-ı Kerim'in Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'e gönderilmeye başlandığı gecedir. Kadir Suresi'nde, Kuran'ın Kadir Gecesi'nde indirildiğinden, Kadir Gecesi'nin bin aydan daha hayırlı olduğu, rahmet ve berekete vesile olduğu, bu sebeple insanlık için taşıdığı değerden bahsedilir. Hem ramazan gibi mübarek bir ayda bulunmamız hem de Allah tarafından övülmüş bir gece olması hasebiyle Kadir Gecesi büyük önem arz etmektedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Bu kutlu gecenin, İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, bütün insanlığın huzur ve barış içinde yaşamasına vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyor ve herkesin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum." - Sinop

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Gecesi Davut Düzgün Durağan Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title