Haberler

Kadınlardan Başkan Çerçioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil, Kadın Kolları üyeleri ile CHP İlçe kadın Kolları Başkanları Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil, Kadın Kolları üyeleri ile CHP İlçe kadın Kolları Başkanları Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığını büyük bir farkla kazanan Başkan Çerçioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirten CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil, "Yerel seçimler beklediğimiz zaferle sonuçlandı. Başkanımız önderliğinde yaptığımız çalışmalar ile Aydın'da güzel bir başarıya imza attık. Aydın'ın ilk büyükşehir belediye başkanı olan Özlem Çerçioğlu hem bizim hem bütün kadınların gururu olmuştur. Sadece Aydın'a değil tüm Türkiye'ye başarılarıyla örnek olan Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile onur duyuyoruz. Bu başarıdan dolayı da örgütümüz ve bütün kadınlar adına başkanımızı tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları ile CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlarına teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, "Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizim amacımız hizmet etmek. Yaptığımız kaliteli hizmetler artarak devam edecek. Yaptıkları ziyaretten dolayı kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Özlem Çerçioğlu Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title