Haberler

Kadınlardan Başbakan Erdoğan'a Dua

Siirt'in Tillo ilçesinde bir araya gelen bir grup kadın, İbrahim Hakkı ve İsmail Fakirullah hazretlerinin türbesinin önünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için dua etti.

Siirt'in Tillo ilçesinde bir araya gelen bir grup kadın, İbrahim Hakkı ve İsmail Fakirullah hazretlerinin türbesinin önünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için dua etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Beyaz Ay Derneği ve Girişimci Kadınlar Derneği üyesi bir grup, İbrahim Hakkı ve İsmail Fakirullah hazretlerinin Tillo'daki türbesini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurten Temiz, burada yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'a destek amacıyla toplandıklarını belirterek, "Ülkemiz, gelişme ve büyüme anlamında yol kat etmişken dış güçlerin bizi bölme çabalarını engelleme amaçlı dua için geldik. Duanın ehemmiyeti her yerdedir. Yeter ki içten ve tek yürekten dua edilsin" dedi.

Türkiye'nin birçok düşmanının olduğunu ifade eden Temiz, şunları söyledi:

"Ülkemizin bir tek düşmanı yok, dört bir yanımızda bize saldıran olaylara tepki amaçlı olarak toplandık. Suriye şu an kan ağlıyorsa ve Türkiye ona kol kanat geriyorsa, Afganistan ve buna benzer birçok ülkede insanlar, bebekler, anneler ağlıyorsa, Türkiye olarak biz kucak açıyorsak, bugün birileri birilerini vurarak, kırdırarak bizi bölmeye kalkarsa bize kimse kucak açmayacak. Burası kardeş şehirdir. Kürt, Türk, Arap, Laz, Çerkez ne olursa olsun hepimiz bir çatı altında buluşup Başbakanımıza dua etmeye geldik."

Grup daha sonra üzerinde Başbakan Erdoğan'ı destekleyen ifadelerin bulunduğu pankart açıp dua etti. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Tillo Siirt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title