Haberler

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup B Grubu'nun 4.maçında kendi evinde Bulgaristan'ın Dunav 8806 Ruse Takımı'nı yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, galibiyet sevinci yaşanıyor.

Kadınlar Eurocup B Grubu'nun 4. maçında kendi evinde Bulgaristan'ın Dunav 8806 Ruse Takımı'nı yenen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde, galibiyet sevinci yaşanıyor. Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, zor bir rakibe karşı kolay bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Servet Tazegül Spor Salonu'nda Dunav 8806 Ruse Takımı'nı 91-62 gibi farklı bir skorla deviren Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu sonuçla birlikte gruptaki 3. galibiyetini almış oldu. Hafta sonu ligde deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin ekibi, bu maçı da kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor.

"ÜLKEMİZİ EN YÜKSEĞE ÇIKARTMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Dunav 8806 Ruse ve Fenerbahçe maçıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, 3 haftadır üstlerinde bir şansızlık olduğunu belirterek, "2 lig, 1 Avrupa Kupası maçından mağlup ayrıldık. Bu bizim için final niteliğinde maçtı. Avrupa Kupası'nda grupta şanslı olabilmemiz için mutlak bu maçı almamız gerekiyordu. Oyuncularımız 3 maçın getirdiği mağlubiyet serisini üzerlerinden attıklarını ve kapasitelerinin ne olduğunu bu maçta ortaya koydular. Rakip zor da olsa açık farkla maçı kazandık. Bu grupta önümüze bakmamız için bir milat oldu. Şimdi önümüzde grup 1 ve 2.'liği için çekişeceğimiz Rus ve İsveç takımları var. Deplasmanda onlarla oynayacağız. En az bir galibiyet alıp, gruptan en iyi şekilde çıkıp ülkemizi en yüksek noktaya çıkartmaya çalışacağız" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Bu hafta sonu ligde deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçıyla ilgili konuşan Özcan, "Tabi dün oynadığımız maçın ardından hemen oyuncularımız Pazar günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçını düşünmeye başladılar. Rakip ligde istediği sonuçları alamadı. İnişli, çıkışlı bir grafik izliyor. Ancak sonuçta geçen yılın şampiyonu ve Eurolig'de şampiyon olmak için kadro kurdular. Seyircisinin önünde oynuyorlar. Maçın mutlak favorisi Fenerbahçe olsa da biz elimizden geleni yapıp, bu maçı kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Özcan Bulgaristan Fenerbahçe Spor Haberler

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

Gözler Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinde! Kurallara uymayanlar yandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title