Haberler

    Vans Kids Ayakkabı Koleksiyonu Çok Eğlenceli!

    Vans, çocuklar için hazırladığı birbirinden eğlenceli ayakkabı modelleriyle bu sezon çocukların gönlünde taht kuracak.

    2011 yılında çocuklar için özgün ve renkli tasarımlar ile dikkat çeken Vans bu sene de çocuklar için tasarladığı ayakkabılarda eğlenceyi öne çıkarıyor. Birbirinden farklı baskılarla zengin bir seçenek sunan koleksiyon 2012 İlkbaharında çocuklar için hazırladığı tasarımlarla renkli bahar günlerine merhaba diyor.

    Hayvan Desenli Modeller

    Köpek balığı, T Rex, çita, kelebek, uğurböceği ve arı desenleri, çocuk koleksiyonunu ele geçiriyor! Vans'in Klasik Slip-On modeli hayvan desenli baskılarla bu sezonda vahşi bir görünüm kazanıyor. Vans çocuklar için yarattığı Slip-On modellerinde hayvanları tüm özellikleriyle tasarımlarına taşıyor.

    Parıltılı Modeller

    Anneler ve kızları İlkbahar sezonunda aynı tarz giyinebilir ve parıltılı adımlar atabilirler... Parıltılar bu sezon çocuk modellerinin de vazgeçilmezi olacak!

    Authentic Lite

    Authentic Lite, bağcıklı modelleri daha sade bir tasarımla karşımıza çıkarıyor. Daha az malzeme ve daha fazla su bazlı yapışıtrıcının yanısıra su bazlı boya kullanılarak üretilen bu yeni ayakkabılar "çevre dostu" olma özelliği taşıyor. Hafif ve esnek tasarımıyla Authentic Lite, ilkbahar için harika bir seçenek

    Slip-On Lo Pro

    Vans'in 45 yıllık tarihindeki en popüler model olan klasik Slip-On ayakkabılar kendisiyle aynı adı paylaşan yepyeni bir modelle İlkbahar 2012 sezonunda karşılık buluyor: Slip-On Lo Pro. Klasik Slip-On modelinin inceltilmiş ve hafifletilmiş bir tasarımla sunulduğu The Slip-On Lo Pro, farklı renk ve baskı seçenekleriyle her gradoba uygun seçenekler sunuyor.

    Zapato Lo Pro

    2011 Kış sezonunda kendisiyle tanıştığımız Zapato Lo Pro yaza uygun dört farklı renk seçeneğiyle 2012 İlkbaharı'nda geri geliyor. Alacalı baskı ve fitilli kumaş kullanılarak üretilmiş modelleri de bulunan Zapato Lo Pro, gerçek bir Vans klasiği

    İlkbahar sezonunun trend detayları

    Parıltılı Adımlar:

    2012 İlkbahar sezonunda Vans, Classics koleksiyonuna parıltılı iki ayrı modelle dahil oluyor: Authentic ve Slip-On Lo Pro. Bu sezonda parıltılarla tasarımına yeni bir soluk katılan Authentic ile adımlarınıza ışıltılar eşlik edecek.

    Bu sezon Slip-On Lo Pro ile parıltılara grinin cazip tonları eşlik edecek. İnce kesim profili ile Slip-On Lo Pro bu yaz hem şık görünmenizi hem de rahat kalmanızı sağlayacak.

    Neon Renkler:

    2011 İlkbahar sezonunun göz kamaştıran neon rengi ayakkabıları bu yıl da Authentic ve Authentic Lo Pro modellerliyle dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek. Neon pembe ve neon sarı renkleri yanısıra, tüm bunlarla kontrast yaratan koyu siyah da Authentic ve Authentic Lo Pro modellerinin bu sezonun en çılgın renkleri arasında!

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Vans Kadın Moda Haberler

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

    Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

    Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

    Bakmadan Geçme

    MÜGE ANLI CANLI İZLE! 21 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title