Haberler

Talas Belediyesi'nin Yeniden İnşa Ettiği Gün Evi Hizmete Açıldı

Güncelleme:

Talas Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen Mevlana Mahalle Meydanı içerisinde bulunan Gün Evi, kadınlara yönelik hizmet vermeye başladı. İlk misafirler ise Fatma Bacı ve Bacıyan-ı Rum Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri oldu. Gün Evi, haftanın 6 günü hizmet veriyor ve kadınlara özel pek çok organizasyon için uygun alan sunuyor.

Talas Belediyesi'nin yeniden inşa ettiği Mevlana Mahalle Meydanı içerisinde bulunan ve kadınlara yönelik hizmet vereye başlayan 'Gün Evi'nin ilk misafirleri, Fatma Bacı ve Bacıyan-ı Rum Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri ile öğreticileri oldu.

Haftanın 6 günü saat 11.00 ile 20.00 arası hizmet veren Gün Evi, pazartesi günleri hariç diğer günlerde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Gün ve doğum günü etkinliklerinden hanım oturmalarına kadar kadınlara özel pek çok organizasyon için uygun alana sahip gün evinde, mekanın yanı sıra mutfak ve kafeterya hizmetleri de yer alıyor.

Kadınlar tarafından yoğun ilgi görmesi beklenen Gün Evi'ni ilk kullananlar ise Fatma Bacı ve Bacıyan-ı Rum Kadın Kültür Merkezi kursiyerleri oldu. Gün Evi'nde etkinliklerini yapan kadınlar memnuniyetlerini ifade ederken Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'a teşekkürlerini iletti.

"Çok güzel, temiz ve hijyenik"

Suna Kaya isimli vatandaş, "Gün Evi çok güzel, özellikle temizliği ve hijyenik oluşu çok hoşuma gitti. Başkan Mustafa Yalçın Bey'e teşekkür ediyorum" dedi.

Sevgi Yıldırım isimli bir diğer vatandaş da Gün Evi'nin temizliğine dikkat çekerek, hanım oturmalarını hep ev ortamında yaptıklarını artık bu mekan sayesinde farklı bir yerde daha ferah bir ortamda yapma imkanı bulduklarını kaydetti.

Kurs merkezi hocalarından Şerife Ertürk ise, şunları söyledi:

"Bugün kursiyerlerimizle birlikte Gün Evi'ne geldik. Burası gayet temiz, hijyenik ve güzel. Başkanımıza buradan teşekkür ediyoruz"

Gün Evi için detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenler 0539 357 19 30 numaralı telefonu arayabilecek. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kadın

Talas Belediyesi Fatma Bacı Mevlana Talas Kadın Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Bakmadan Geçme

Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel ve Galvanizleme kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta kim elendi? #128105 GELİNİM MUTFAKTA elenen isim kim oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye- İtalya Milletler Ligi maçı ne zaman? #127952 TÜRKİYE- İTALYA maçı saat kaçta, hangi kanalda? 18 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 18 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 17 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Low Carb Diyeti Nedir? Nasıl Uygulanır? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman banka hesaplarına yatacak? #128004 #128226 19 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi günü tatil olacak mı? Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri açıklandı mı? #129658 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı başvuruları hangi gün alınacak? ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR! Yeni Kaledonya hangi ülkeye bağlı? Yeni Kaledonya hakkında bilinmesi gerekenler ERKAN YOLAÇ ÖLDÜ MÜ? "Evet-Hayır" yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç neden öldü?
Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

Antalyaspor'un ana sponsoru Ayos Holding konkordato talep etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title