Haberler

    Soğuğa Karşı El ve Dudak Bakım Ürünleri

    Havaların soğumaya başladığı bugünlerde, ellerinizin ve dudaklarınızın doğal nemini kaybedip, kurumalarını ve çatlamalarını engelleyecek en özel bakım ürünlerini sizler için seçtik!

    Bliss High Intensity Hand Cream

    Ultra zengin bir el balsamı olan Bliss High Intensity Hand Cream, yağsız olduğu için cildiniz tarafından çok daha kolay emiliyor ve süper bir yumuşatma sağlıyor. Ayrıca tırnak etlerinizi yumuşatırken, sertleşmiş ve çatlakmış cildinizi de düzeltiyor.

    Clinique Superbalm Lip Treatment

    Bu derinlemesine nemlendiren balsam, dudaklarınıza koruma sağlarken çatlamış dudakları onarıyor ve kaybettiği nemi geri veriyor. Ayrıca cildi kurumaya ve soyulmaya karşı koruyor.

    Chanel Hydra Beauty Gel Creme

    Hydra Beauty cildi baştan aşağı yenileyen, su döngüsünü koruyan ve arttıran, nemlendirme ve koruma olmak üzere cildin iki temel ihtiyacını karşılayan yepyeni bir cilt bakım serisi. Krem normal cilt tipleri için formüle edilen kadifemsi yapısı ile cilde tazelik hissi vererek rahatlatıyor. Cilde mat bir görünüm kazandırarak, uygulama sonrası makyaj yapabilmesini de sağlayan krem, cildin nemli, yumuşak ve canlı görünümünü saatlerce koruyor.

    Neutrogena Lip Moisturizer Dudak Nemlendirici

    Her türlü sert hava koşulunda Neutrogena dudak koruyucu dudaklarınızı nemlendiryor, çatlamasını önlüyor. Ayrıca güneş ışınlarının (UVA ve UVB) zararlı etkilerini önlemeye yardımcı olurken, kurumuş ve çatlamış dudakları koruyor, iyileşmesine yardımcı oluyor.

    Biotherm Skin Ergetic Non-Stop Anti-Fatigue Moisturizer Antioksidan Gündüz Bakımı

    Cildinize sürekli nemlendirme sağlayan Biotherm Skin Ergetic Non-Stop Anti-Fatigue Moisturizer, içeriğindeki acı portakal, üzüm, elma, nar, domates ile cildi iç ve dış saldırılara karşı koruyor. Ayrıca yumuşak ve neme doymuş bir cilt, taze aydınlık görünen bir ten rengi sağlıyor.

    Smashbox Lip Treatment SPF 15 Besleyici

    Vitamin ve antioksidan içerikli bir dudak bakımı olan Smashbox Lip Treatment SPF 15 Besleyici, dudakları yumuşatmaya ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca içeriğindeki A, E ve C vitaminleri sayesinde dudakları koruyor, shea yağı, jojoba ve avokado yağı ile nemlendiriyor, aloe ve chamomilele de yatıştırıyor.

    Sisley All Day All Year Essential Day Care

    ürün ince ve hafif yapılı, yoğun içerikli formülü ile cilt üzerinde hissedilmeyen koruyucu bir tabaka oluşturuyor. İçeriğindeki elma kabuğu, aksöğüt, pirinç ve susam özleri sayesinde cildin serbest radikallere ve kuruluğa karşı korunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca Shea yağı, zeytin ve fındık yağları sayesinde cildin yeniden yapılanmasına katkı sağlıyor.

    Clarins Baume Hydra Couleur

    Yapışkan olmayan dokusu sayesinde Clarins Baume Hydra Couleur, eşsiz bir dudak bakımı sağlıyor. İçeriğindeki pirinç yağı, cildin mikro sirkülasyonunu harekete geçirerek, dudakların rengini zenginleştirirken, naturel çizgi-doldurucu element ve cilt nemi ile temas eden micro-inciler sayesinde de daha dolgun ve pürüzsüz dudaklara sahip olmanızı sağlıyor.

    Crème de La Mer The Hand Treatment

    Bu olağanüstü bakım ürünü elleri yatıştırıyor, koruyor, en kuru elleri dahi iyileştiriyor. Bu ipeksi formülün içerisinde bulunan La Mer'in akıllı deniz yosunları cilde nemsizliği önleyici bir bariyer oluşturuyor. özel Cilt Aydınlatan Bileşim cildin tonunu ve parlaklığını düzeltiyor, derinlemesine daha sağlıklı bir görünüm sağlıyor.

    L'Occitane Ultra Rich Lip Balm

    %10 Shea Yağı ile formüle edilmiş olan L'Occitane Ultra Rich Lip Balm dudak balsamı, kuru dudakları koruyor, besliyor, nemlendiriyor ve pürüzsüzleştiriyor.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Neutrogena Clinique Chanel Bliss Güzellik Kadın Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

    Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

    İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

    İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

    Bakmadan Geçme

    Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title