Haberler

    Hayallerinizi Gerçekleştirmenin 7 Yolu

    Güncelleme:

    Ünlü astrolog Nuray Sayarı hayallerinizin gerçekleşmesini sağlayacak tüyoları açıklıyor.

    Herkesin istekleri, dilekleri hayalleri var. Ancak olmasını istediğiniz şeyi, ne kadar gerçekçi hayal ederseniz, dileklerinizin gerçek olma ihtimali de o kadar yükseliyor. İşte ünlü astrolog Nuray Sayarı'dan hayallerinizin gerçekleşmesini sağlayacak tüyolar!

    Nuray Sayarı öncelikle "imgelemek" olarak tabir edilen bu çalışma ile ilgili birkaç önemli detaya değinerek başlıyor anlatmaya; öncelikle dileğinizin istediğiniz kadar büyük olabileceğinin altını çizen ünlü astrolog, evrenin büyük küçük ayrımı yapmadığını, bu ayrımın biz insanlara has bir özellik olduğunu söylüyor.

    Kalpten İnanın!

    İstediğiniz şeye gerçekten içten ve kalpten inanmanız gerektiğini çünkü eğer inanmazsanız endişe ve panik içeren düşünce gücünüzün frekansı düşeceğini v dileğinizin gerçekleşemeyeceğini de belirten Sayarı ekliyor; "Bu konunun en hassas noktası, dileğiniz tümün hayrına olmalıdır. Eğer dileğiniz başkasının canına, malına ve mutsuzluğuna neden olacaksa bu tür bir dileği dilememelisiniz, zaten evren bu dileğin sizin istediğiniz yönde gerçekleşmesine izin vermez."

    Çabalayın!

    Elbette sadece dilemek de yeterli değil, dileğiniz her ne ise, gerçekleşmesi için bu yönde çaba harcamanız gerekiyor. Mesela iyi bir iş istiyorsunuz ama çok tembelsiniz, evden adımınızı atmıyor ve canınız hiçbir yerde çalışmak istemiyor. Peki, bu durumda harika bir iş gelip kapınızı çalar mı? Nuray Sayarı, karma kontranızda böyle bir şey yoksa bunun pek de mümkün olmayacağını söylüyor ve ekliyor; "Dileğiniz yönünde çaba göstermelisiniz; istek, arzu, emek ve çaba enerjisi karıştırmadan yemek pişmez! Dileğiniz konusunda net olmalısınız. Evrene siparişinizi verirken gerçekleşme konusunda ise hiçbir endişeniz olmamalı. Siz inanmazsanız, evren gerçekleştiremez dileğinizi."

    Hayal Edin!

    Başlangıçtaki bu süreçleri olması gerektiği gibi yerine getirdikten sonra sıra en önemli noktaya, hayal kurmaya yani imgelemeye geliyor. Ünlü astrolog, hayal gücünüzü kullanarak canlandırma yapmadan hiçbir dileğimizin gerçekleşemeyeceğini söylüyor ve bu çalışmayı meditasyon yoluyla yapmamızı öneriyor. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey her gün kendinize ayıracağınız 20 dakika.

    Konsantre Olun!

    Meditasyon yaparak geçireceğiniz bu zaman için de, meditasyon yapmayı bilmiyorsanız, Nuray Sayarı size kolay bir yöntem öneriyor; "Rahatsız edilmeyeceğiniz bir yere geçin. Belkemiğiniz düz, ayaklarınız yere basar şekilde bir sandalyede oturun. Ayaklarınızın yere basması 'topraklanmanız' içindir. Meditasyonda ruhunuz Evrenle bağlantıya geçerken aynı zamanda bu dünya ile de bağlantınız kesilmemeli, ayaklarınız yere sıkıca basınki topraklanma gerçekleşsin. Müzikle yapabilirsiniz meditasyonunuzu. Sizi ne tür bir müzik rahatlatıyor (klasik, vals, yavaş, ruhani? Vb ) bir müzik koyun. Müzik konsantrasyonunuzu bozuyorsa açmayabilirsiniz. Mum varsa mum ve/veya tütsü yakın. Odanın ışığını loş yapın veya tamamıyla kapatın, nasıl konsantre olacağınıza bağlı.

    Nefes Çok Önemli!

    Burnunuzdan nefes alın, karnınızı şişirerek bu nefesi verin. Bunu yaparken önünüzdeki mum'un alevine konsantre olun. Ama sadece bu aleve ve nefes alış verişlerinize konsantre olun. Bu arada gözlerinizi yavaşça kapayın. Sadece nefese konsantre olun ve diğer her şeyi unutun. Bu söylediğimi yapmak zordur ama deneyin ta ki başarılı olana kadar. Sadece önünüzdeki aleve bakarak, gözler kapalı, meditasyon halini alana kadar bunu yapın.

    Hayallerinizde neresi sizi mutlu ediyorsa oraya gidin. Burayı siz belirleyeceksiniz. Genelde hep aynı yere gitmek daha sağlıklıdır çünkü her meditasyonda imgeleme bölümünde farklı yerlere giderseniz zihin dağılabilir. Şimdi burada önünüze dev bir ekran açın. Arkanıza yaslanın ve gerçekleşmesini istediğiniz hayatı sinema seyreder gibi en ince detaylarına kadar seyredin. Bu sizin zihin ekranınızdır, burada nasıl bir hayat istiyorsanız görüntüleyin. Mesela hayalinizdeki o muhteşem adam veya kadınla evlenmek istiyorsunuz. Böyle biri henüz olmayabilir ama siz nasıl biri istiyorsanız onunla yaşamak istediğiniz evin duvar kağıtlarına, pencerelerine, en ince ayrıntısına kadar görüntüleyerek olmuş gibi seyredin. Hayalinizdeki kişinin saç rengi kumral mı? Sarı mı? Siyah mı?

    Ne İstediğinizi Bilin!

    Vizyonunuzu imgelerken net olun, evren sizin için ayıramaz. Derken o kişi hiç gelmez çünkü siz kendiniz emin değilsinizdir. Hayal gücünü kullanarak imgeleme yapmak budur. Görüntülemeyi bitirirken "Tümünün hayrına ise dileğim şimdi şu andan itibaren gerçekleşiyor ve bu böyle" deyin ve ekranı kapatın. Sonra 1'den 5'e kadar sayarak gözlerinizi yavaşça açın."

    Emin Olun!

    Bir dileğin gerçekleşmesi için o konuyla ilgili enerjiyi harekete geçirmek gerektiğinin tekrar tekrar altını çizen ünlü astrolog, dileklerinizi dilerken olmuş gibi davranmanızı, o enerjiyi taşımanızı öneriyor. Ayrıca şükretmenin de çok önemli olduğunu söyleyen Sayarı sözlerini şöyle bitiyor; "Şükür edin, şükretmek çok kuvvetli olumlu bir enerjidir. Mesela sabah yataktan "Allah'ım sana şükürler olsun bana bu muhteşem hayatı verdiğin için" deyin. O anda, o noktada hayatınız muhteşem olmayabilir ama sürekli bu şekilde şükür ettiğinizde aynı şükür ettiğiniz gibi bir yaşam gelecektir. Tabii bunların hepsi "saf niyet" ile istediğinizde ve dilediğinizde gerçekleşir. Saf ve temiz kalple."

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Nuray Sayarı Kadın Haberler

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

    Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

    Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

    7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

    7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

    Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

    Amasya'da büyükbaş hayvana balta ve bıçakla eziyet eden 5 kişi tutuklandı

    500

    Yorumlar (4)

    ??:

    Ben hayvanları çok seviyorum bundan ötürü bı tavşan almak istiyorum inşallah alırım ( benim için dua edin)

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Aysel:

    Hahaha bende zengin olmak isteyen biri benim yerime dua edebilir mi acaba luuutfennn

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Ravza:

    Ben taşınmak istiyorum annem de istiyor fakat babam istemediği için taşınamıyoruz ama ben 1 yıldır hayal ediyorum :(

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Ilgım ipekçimobilWeb@haberler.com:

    Benim anneml babam boşandı tek dileğim evlenmeleri bu yüzden bu siteye girdim

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title