Haberler

Atakum Belediye Başkanı Deveci, Kadınlar Buluşması Etkinliğinde Konuştu

Güncelleme:

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Özgecan Kadın Danışma Merkezi'nin düzenlediği Kadınlar Buluşması etkinliğinde kadınlara seslenerek, çocuklarının geleceği için bir adım öne çıkmalarını istedi.

Özgecan Kadın Danışma Merkezi'nin düzenlediği etkinlikte kadınlara seslenen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Çocuklarınızın geleceği için bir adım öne çıkın. Hem ailede hem de içinde bulunduğunuz toplumda daha etkili olun" dedi.

Atakum Belediyesi tarafından kadınların sosyal, psikolojik, ekonomik ve hukuki sorunlarla baş ederek daha katılımcı ve üretken hale gelmeleri için hizmete açılan Özgecan Kadın Danışma Merkezi faaliyetlerine devam ediyor. Koruyucu, önleyici, geliştirici; rehberlik ve rehabilitasyon hizmetlerinin verildiği merkezde, çalışmaların geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla, 'Kadınlar Buluşması' etkinliği düzenlendi. Buluşmada, merkezde görev alan psikolog, sosyal hizmet uzmanı, avukat, çocuk gelişim uzmanı ve eğitmenlerden oluşan ekip; yürütülen çalışmalar hakkında kadınlara bilgi verdi.

Tek tek söz alan kadın katılımcılar taleplerini iletirken, beklentilerini içeren anket çalışmasına da katıldı. Toplantıda, merkezde açılması düşünülen kurslar ile ilgili değerlendirme yapıldı.

Etkinliği ziyaret eden Başkan Deveci, Türkiye'nin geçirdiği zor dönemde kadınlara önemli görevler düştüğünü belirterek, şunları söyledi:

"Atakum, kadın kenti. Kadın olmadan Atakum olmaz. Türkiye olmaz. Görev yaptığım dört yıl boyunca kadınlara 'Çocuklarınızın geleceği için bir adım öne çıkın' diyorum. Hem ailede hem de içinde bulunduğunuz toplumda daha etkili olun. Her birinizin ayrı ayrı çocukları, torunları var. Onların geleceği için bu, çok önemli. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz ama bu zorlu süreçten çıkarız. Bu ülke, kötü günleri daha önce de gördü. İsteğimiz bir an önce bu zor günlerden kurtulmamız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Kadın

Cemil Deveci Kadın Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Gaddar neden bitiyor? FİNAL YAPIYOR! Gaddar niye final yapıyor? Asgari kurumlar vergisi nedir, ne kadar olacak? Hangi şirketler asgari kurumlar vergisi ödeyecek? Konyaspor 3'lü averaj, 4'lü averaj küme düşme hesabı nedir, averajı kaç (KONYASPOR-HATAYSPOR, GAZİANTEP) ? Samet Akaydın neden kadro dışı bırakıldı, Panathinaikos'tan ayrılacak mı?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title