Haberler

    2012 Sonbahar - Kış Sezonunun Olmazsa Olmazları

    Güncelleme:

    Her sezon değişen modayı takip etmek sizi yoruyorsa, sizin için seçtiğimiz bu on trendy parça işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak demektir.

    Kürklü ya da tüylü bir şeyler

    Hermes'ten Stella McCartney'e bu sezon da defilelerde sık sık kürk detaylı kıyafetlere rastladık. Eğer hala böyle bir şeyiniz yoksa, kürk detaylı bir eldiven ya da mont almak bu sezon için iyi bir alternatif olabilir.

    Diz üstü çizmeler

    Kimsenin aklından çıkmaz Pretty Woman'da Julia Roberts'ın giydiği diz üstünde biten çizmeler İşte bu sezon bu çizmelerin modası! Eğer kendinize ve vücudunuza güveniyorsanız, bu sezon mutlaka diz üstünde biten bir çizme almalısınız!

    Seksi bir şeyler

    özellikle pantolon ceket ve etek ceket takımlarda bu sezon seksapel ön planda. Eğer bu tarz bir takımınız yoksa, bu sezon mutlaka almalısınız.

    Renkli bir şeyler

    Sonbahar ve kış aylarında kararan havaya ve rengini kaybeden doğaya inat, renklerin moda olduğu söylemiştik. Pembe, sarı, turuncu ya da mavi Size hangi rengin yakıştığını düşünüyorsanız, bu sezon gardırobunuzda bu tarz bir kıyafet mutlaka bulunmalı.

    Drapeler ve peplum

    Bu sezon drapeler ve peplum tasarımlar oldukça ön plana çıkıyor. En azından kalem eteğinizin ya da streç pantolonunuzun üzerine giyebileceğiniz bir peplum bluzunuz mutlaka olmalı!

    Deri ceketler

    Motorcu ceketi tabir edilen deri ceketler de sezonun olmazsa olmazlarından. İster mini eteğinizin ister taytınızın üzerine giymek için, bu sezon mutlaka bir deri ceket almalısınız.

    Kısa paça bol pantolonlar

    Tarzınıza ya da vücut tipinize uymuyorsa elbette kendinizi zorlamamalısınız. Ancak bu sezonun gözde trendlerinden biri olan kısa paça bol pantolonlardan bir tane almanız iyi bir fikir olabilir. Ancak bu pantolonları mutlaka yüksek topuklarla giymeniz gerektiğini unutmayın!

    Metal ya da boncuk işlemeler

    Bu sezon gösterişli tasarımlar oldukça moda. Dolayısı ile metal yada boncuk işlemeli bir bluz, çanta ya da ayakkabınız mutlaka olsun.

    Beyaz birşeyler

    İşte sezonun en iddialı trendlerinden biri daha! Hiçbir zaman modasını kaybetmeyen beyaz, bu sezon da ön plana çıkıyor. özellikle beyaz bir bluz ya da montunuz bu sezon mutlaka gardırobunuzda bulunmalı!

    Aksesuarların olmazsa olmazları

    Yakalar, yaka tipi işlemeli kolyeler, gösterişli küpeler, yüzükler ve bilezikler bu sezonun olmazsa olmazları arasında. Elbette hepsini bir arada takıp gezin demiyoruz. Ancak bu sezon en azından sade bir elbiseyle kombinlemek için bu aksesuarlardan edinmeniz iyi bir fikir olabilir.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Julia Roberts Hermes Kadın Moda Haberler

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

    Bakmadan Geçme

    16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title