Haberler

Kadın Spor Merkezi İçin Geri Sayım Başladı

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi. Songüler, hazırlıkların devam ettiğini belirterek merkezin en kısa sürede hayata geçirileceğini kaydetti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisalı bayanlara verdiği sözü tuttu. Şehzadeler Belediyesi Kadın Spor Merkezi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalar başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Songüler, "Şehzadeler Belediyesi olarak kadınlarımıza, spora ve sporcuya ayrı bir önem veriyoruz. Bu önemi yaptığımız çalışmalarla ortaya koyduğumuza inanıyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz Haydi Kadınlar Spora Projesi bayanlarımız tarafından büyük ilgi gördü. Değişik yaş gruplarından gelen ev hanımlarımıza plates, aerobik ve yüzme kursu eğitimi verdik. Başkanımız, bayanlarımızın yoğun ilgisi nedeniyle kadınlara özel spor merkezi yapacağına söz vermişti. Şimdi de söz verdiğimiz gibi spor merkezimizi hayata geçiriyoruz. 2. Anafartalar Mahallesi Gazi Osmanpaşa Caddesi üzerinde, yaklaşık 330 metrekare bir alanı bayanlarımızın spor yapabileceği bir hale getiriyoruz. Normal bir spor merkezinde ne varsa bu merkezde de olacak. Antrenörler eşliğinde plates eğitimi verilecek. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kadın spor merkezimizi en kısa sürede faaliyete geçireceğiz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title