Haberler

Kadın Kültür Merkezleri Devredildi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da kent merkezi ve merkez ilçelerdeki kadın kültür merkezleri, yapılan protokolle ilçe belediyelerine devredildi.

Şanlıurfa Valiliği bünyesinde dört yıldır kent kadınlarına yönelik faaliyet yürüten kadın kültür merkezleri imzalanan protokollerle ilçe belediyelerine devredildi.

Vali İzzettin Küçük'ün makamında; Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Vali Yardımcısı Ufuk Akıl ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol'un katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde bir açıklama yapan Vali Küçük; kadın kültür merkezlerinin bundan böyle belediyelerin himayesinde yürütüleceğini belirtti.

Valiliğinse Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla kadın kültür merkezlerine öğretmen desteği sağlayacağını sözlerine ekleyen Vali Küçük; "Belediyelerin bu işi yapması işin tabiatına ve ruhuna daha uygun. Kadın Kültür Merkezleri mahalle bazında insanların eğitimini, becerilerini geliştirdikleri yerler. Belediyelerin buralarda daha verimli hizmetler yapabileceği kanaatindeyiz. Sağ olsunlar başkanlarımız da bu merkezleri seve seve teslim alıyorlar. Her iki başkanımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

EKİNCİ: GÜZEL HİZMETLERDE BULUNACAĞIZ

Protokolü imzalayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise açıklamasında: "Şimdiye kadar kadın kültür merkezleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüz eliyle ciddi faaliyetlerde bulundu. Bundan sonraki süreçte de eğitmenler hariç merkezlerin ihtiyaçlarını bizler karşılayacağız ve bu mahallelerde güzel hizmetlerde bulunacağız" dedi.

DEMİRKOL: TÜM URFA'YA HAYIRLI OLSUN

İmza sonrası Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ise: "ilçemizde bulunan merkezleri devraldık. Kadınlarımızın sosyal hayata katılımı ve hayat şartlarının kolaylaştırılması açısından gerekli bütün eğitimlerinde hizmetlerinde olacağız. İnsanımıza hizmet noktasında hep birlikte çalışmalar yapacağız. Şanlıurfa'ya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Dört yıldır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı faaliyet gösteren kadın kültür merkezleri yapılan protokol ile Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde faaliyet gösteren 4 kadın kültür merkezi Eyyübiye Belediyesine, Haliliye sınırları içerisinde çalışmalarına devam eden 5 kadın kültür merkezi de demirbaş malzemeleri ile Haliliye Belediyesi'ne devredildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Murat Demirkol Fevzi Demirkol Şanlıurfa Kadın Yerel Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title