Haberler

Kadın Kaprisinden Kuaförlüğü Bırakıp Erkek Berberi Oldular

Güncelleme:

Denizli'de, ikisi de 17 yaşındaki arkadaşlar Gülsüm Dinç ile Fadim Şahan, erkek berberinde çalışarak sakal ve saç tıraşı yapmaya başladı.

Denizli'de, ikisi de 17 yaşındaki arkadaşlar Gülsüm Dinç ile Fadim Şahan, erkek berberinde çalışarak sakal ve saç tıraşı yapmaya başladı. İki genç kız, kadınların daha kaprisli olduğunu söyleyerek erkek berberinde çalışmanın daha kolay olduğunu söyledi.

KADIN KAPRİSİNDEN ERKEK BERBERİ OLDULAR

Daha önce 2 yıl kadın kuaföründe çalışan Gülsüm Dinç ile Fadim Şahan, Bayramyeri Ocak İşhanı'ndaki erkek berberinde işe başladı. Kadın müşterilerin kaprisleri nedeniyle işten ayrılan iki genç kız, iş bulmak için 28 yıldır erkek berberliği yapan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı'na aday olan Yakup Güleç'in yanına gitti. Güleç, iki genç kıza yanında erkek berberi olarak çalışmalarını teklif etti.

SAKAL TRAŞINI ÖĞRENDİLER

Bir süre berberde çıraklık yapan ve sakal tıraşını öğrenen genç kızlar, kısa sürede işin ustası olup, gelen erkek müşterileri tıraş etmeye başladı. Berbere gelen erkek müşteriler, kızları görünce yaşadıkları kısa süreli şaşkınlık sonrası, kendilerini becerikli ellere bırakıyor. Usturayı alan Dinç ve Şahan, erkek müşterilerin sakallarını traş ediyor, saç yıkayıp, kesiyor.

ERKEKLER YAPARSA KADINLAR DA YAPAR

Berber Yakup Güleç, işinde her zaman yenilikten yana olduğunu belirterek, "İlk işe başladıklarında hemen sıkılırlar diye düşündüm. Ancak çok hevesliler. Kısa süre içinde öğrenip, sakal tıraşına başladılar. Bu da aslında Denizli'de bir yenilik oldu.

ERKEKTEN BAYAN KUAFÖRÜ VARDA

Erkeklerden bayan kuaförü var. Ama bayanlardan erkek kuaförü ilk olarak bizde oldu. Daha da ustalaşacaklar. Müşterilerimiz de gayet memnun. Müşterilerimizden bazıları özellikle bayan arkadaşlarımızın tıraş etmesini istiyor" dedi.

"ERKEK TRAŞI DAH KOLAY"

Erkek berberinde işe başlayan Gülsüm Dinç, daha önce kadın kuaförü olarak çalıştığını belirterek, "Erkek tıraşı çok daha kolay. Kadınların ağdası var, saçı var, çok zahmetli iş. Bazen de memnun etmek çok zor oluyor. Kadın kuaförlüğü çok zor, ama erkeklerde bu zorluk yaşanmıyor" diye konuştu.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Denizli Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

olmazsa olmazimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ben rusyada yasiyorum butun kuaforler bayan ayrica erkek bayan ayni mekanda tiras olabiliyo

5
1
yanıtYanıtla
×Mobil-ANDROID:

yurt díşinda öyle olabilir bizim dinimizce ters .... mahrem

3
2
yanıtYanıtla
muguragat82mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

islama uymayan işler, boş işlerdir..

4
1
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK:

denizlinin sapık horozları illaki bayan tras etsin beni der

3
2
yanıtYanıtla
gurbetci43:

helal olsun iyi yapmislar ama bizim erkekler siraya girerler simdi oraya:)))

3
1
yanıtYanıtla
bir dost:

helal olsun valla

1
0
yanıtYanıtla
son dakikaMobil-ANDROID:

niye ayni haberi veriyosun başka haber mi yok yaa... ayni gún ayni haberi iki kez paylaştin... olmuyor bõyle birini kaldir bari....

1
0
yanıtYanıtla
çokmu önemli:

Aferin gençlere ben de rusyada görmüştüm kadın erkek kuaförügerçi rusyada tüm işi yapan kadınlar

1
0
yanıtYanıtla
BÜKÜK ÇİFT VURGULU YARIM SALTO:

BİRİ SARIŞIN BİRİ ESMER İKİSİDE PEK TATLIYMIŞ . . . TÜTÜTÜTÜTÜTÜTÜTÜ NAZAR DEMESİN .

1
0
yanıtYanıtla
AloMobil-IOS:

Burası tûrkıye.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title