Haberler

Kadın Girşimciler Kml Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler (KGK) İcra Komitesi ve Kurul üyeleri, Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler (KGK) İcra Komitesi ve Kurul üyeleri, Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

TOBB KGK İcra Komitesi Başkanı Yasemin Kepçeli, İcra Komitesi Üyesi Özlem Akkaya, Kurul Üyeleri Filiz Afşar ve Tülay Akça, KTML öğrencileri ile yaptıkları sohbette, eğitime ve kişisel gelişime son derece önem vermeleri ve öğrencilerden kendilerine bir hedef koymalarını istediler.

TOBB KGK İcra Komitesi Başkanı Yasemin Kepçeli, öğrencilere iş hayatı içerisinde olan kadınların daha özverili olmaları gerektiğini, iş hayatının hem mutlu hem de zorlu bir süreç olduğunu ve kız öğrencilerin eğitimini, bilinçlenmesini bir sosyal sorumluluk olarak gördüklerini ifade etti.

Kadın girişimci olarak iş hayatına nasıl atıldıkları, ne gibi aşamalardan geçtikleri ve bugün nasıl bir noktaya geldiklerini, kendi hayatlarından örnekler vererek anlatan kadın girişimciler, bu anlamda Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerine birer rol model oldu.

Kadın Girişimciler, öğrencilere, kendilerine sunulan eğitim fırsatını çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini, eğitim süreçlerinde kendilerini iyi bir şekilde geliştirmeleri durumunda, iş hayatında rahatlıkla yer alabileceklerini söyledi.

Sohbette öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Kadın Girişimciler, kendilerini öğrencilerle buluşturmasından dolayı Okul Müdürü Halise Akay'a teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Çorum Afşar Akça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title