Haberler

Kadın Dernek Başkanlarına "Türk Eğitim Vakfı' Anlatıldı

Türk Eğitim Vakfı ((TEV) Eskişehir Şube Başkanı Sevim Salkım, Kadın Platformu Başkanı Nahide Uçmazbaş’ın konuğu olarak Eskişehir Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Türk Eğitim Vakfı ((TEV) Eskişehir Şube Başkanı Sevim Salkım, Kadın Platformu Başkanı Nahide Uçmazbaş'ın konuğu olarak Eskişehir Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Salkım, kadır dernekleri başkanlarının katıldığı toplantıda, "Bir Destek Umut Dolu Bin Gelecek" sloganıyla Eskişehir halkının "Ben Bir Gence Umut Oldum" diyebilmesi için, cenaze, düğün, açılış gibi günlerde TEV çelenk ve panolarını kullanmalarının ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Salkım, "1967 de Vehbi Koç ve 205 hayırsever iş adamı tarafından kurulan Türk Eğitim Vakfı; Çalışkan fakat maddi durumu yetersiz öğrencilere destek olmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Özellikle düğün sezonunun başladığı şu günlerde daha da duyarlı olunması gerektiğini vurguladı. Salkım, "Şehir içi ve dışı tüm siparişlerde; TEV Eskişehir Şubeyi arayarak yapacakları bağışlar karşılığında, bağış yapanın isim şeridini çelenklerimizin üzerine asıyor ve astığımız isimlerin listesini ise, bağış miktarını belirtmeden ilgili kişiye gönderiyoruz. Bu sayede toplanan bağışlar ile vakfımıza yapılan gerek nakit gerekse vasiyet bağışlarıyla elde edilen gelirler, gençlerimize burs olarak verilmektedir" diyerek sözlerini tamamladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title