Haberler

Kadın Danışma Merkezinde Kurslar Devam Ediyor

Güncelleme:

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınlara yönelik birbirinden önemli eğitim ve hobi kurslarına devam ediyor.

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınlara yönelik birbirinden önemli eğitim ve hobi kurslarına devam ediyor. Ortak çalışmalara önem veren Selçuk Belediyesi, bu kapsamda Selçuk Kadın Danışma Merkezi ve Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi ile Kırkyama kursu açtı. Eğitim kurslarının da devam ettiği merkezde, psikodrama çalışmalarına yeni katılımcılar bekleniliyor. Ayrıca geçtiğimiz yıl Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından verilen "Kadın Sağlığı Eğitim Programı" bu yıl yine Selçuklu kadınlarla buluşacak.

Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi kadınların yeteneklerini geliştirmek, yeni hobiler edinmek, hayatına pozitif katkılar sunmak adına çeşitli eğitimler ve kurslar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda açılan kursların başında ise kadınların yakın ilgi gösterdiği Kırkyama kursu yer alıyor. Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi ve Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile verilen Kırkyama kursuna 25 kursiyer katıldı. Yapılan bu işbirliğinin önemine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından verilen kursların haziran ayına kadar devam edeceğini, kurslarda kadınların ürettikleri birbirinden renkli el becerilerinin kurs bitiminde yine Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi'nde sergileneceğini söyledi.

KADIN SAĞLIĞI EĞİTİMİ YAKINDA BAŞLAYACAK

Geçen yıl Selçuk Belediyesi Kadın Danışma Merkezi'nde verilen Kadın Sağlığı Eğitim Programı'nın bu yıl da devam edeceğini kaydeden Karakurt, bu kapsamda 20 Kasım Cuma günü saat 14.00'de tanıtım toplantısı yapılacağını duyurdu. Kadın Sağlığı Eğitim Programı çerçevesinde kadınların ruh ve beden sağlıklarını nasıl koruyacaklarına dair birbirinden farklı başlıklar altında eğitim verileceğini kaydeden Karakurt, "Kadın Sağlığı Eğitim Programı kapalı gruplar halinde 13 hafta boyunca 90 dakikalık modüller halinde devam edecek" dedi.

EĞİTİMLERE BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Kadın Danışma Merkezi'nde ayrıca Psikodrama eğitiminin de devam ettiğini hatırlatan Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, "Psikodrama bilindiği gibi; bireyin kendisini tanıması, kendisine ve durumlara dışarıdan bakması, hayatın akışı içinde baş etme gücünü artırmasını sağlayan bir paylaşım yöntemidir. Psikodrama eğitiminde ayrıca kadınların günlük hayatlarındaki istek ve seçeneklerin farkına vararak atılacak adımlara dair paylaşımlar yapılacak" diye konuştu.

Karakurt, son olarak Selçuk Belediyesi Selçuk Kadın Danışma Merkezi'nde verilecek olan Kadın Sağlığı Eğitim Programı ve Psikodrama eğitimlerine katılmak isteyen kadınların Kadın Danışma Merkezi'ne şahsen başvurmaları gerektiğini duyurdu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Ali Karakurt Selçuklu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title