Haberler

Karısını Öldürdü, Kokmasın Diye de Parfüm Sıktı

Güncelleme:

İzmir'de yeni evlendiği eşini bıçakla öldüren ve cesedini halıya sararak evde saklayan Serkan K., eşinin cesedi kokmasın diye eve parfüm sıktığını söyledi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, yeni evlendiği eşini bıçakla öldüren ve cesedini evde saklayan Serkan K., yakalandı. Serkan K.'nın kendini varlıklı biri olarak tanıttığı, bir ay önce evlendikten sonra eşya alımı sırasında para sıkıntısı çekince Elif K.'nın kandırıldığını anlayınca kavgaların başladığı ve tartışma sırasında Serkan K.'nın eşini öldürdüğü ileri sürüldü. Sekan K., eşini halıya sardığını eve gelip parfüm sıktığını söyledi.

"FARE ÖLÜSÜDÜR" DİYEREK ÜZERİNİ KAPATTI

Olay, Osmangazi Mahallesi'nde geçen pazar günü ortaya çıktı. Yaklaşık bir ay önce evlenen Elif K. (20) ve S.K. (28), on gün önce Mehmet Demir'in evini kiraladı. Mahalle sakinleriyle fazla iletişim kurmaktan kaçınan S.K., mahalleye kendisini muhasebeci ve taksici olarak tanıttı. Serkan K. ile aynı apartmanda oturan ev sahibi Mehmet Demir, evden yoğun koku gelmesi üzerine Serkan K.'yı aradı. Serkan K. ise 'fare ölüsüdür' diyerek konuyu kapattı.

"EVE PARFÜM SIKIP GİTTİ"

Kokunun artarak devam etmesi üzerine Demir, cumartesi akşamı tekrar S.K.'yı aradı. S.K., telefon konuşmasının ardından eve gelerek eve parfüm sıktı ve evden ayrıldı. Demir'in bir kez daha araması üzerine S.K. bu kez de 'sabah geleceğim ilaçlama yaparız' cevabını verdi. Demir, pazar sabahı S.K.'nın mahalleye gelmemesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Evin içine girerek koltuğun arkasındaki halıyı açan polisler, çıplak halde bıçaklanmış Elif K.'nın cesediyle karşılaştı. Elif K.'nın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

POLİS İKİ GÜN İÇİNDE YAKALADI

Cinayetin ortaya çıkması ile şüpheli olarak Elif K.'nın eşi Serkan K. cinayet büro dedektifleri tarafından aranmaya başlandı. Polis Serkan K.'nın gidebileceği tüm adreslere baskın düzenledi. Cinayetin ortaya çıkmasının ardından polisin yoğun çalışması sonrası Serkan K., dün öğle saatlerinde, Karabağlar ilçesi Eskiizmir semtinde bir evde yakalandı. Gözaltına alınan Serkan K., sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

VARLIKLI OLMADIĞI ORTAYA ÇIKINCA TARTIŞMA ÇIKTI

Serkan K. ifadesinde, eşi ile 2014 yılında askerdeyken sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan tanıştığını, kendisini Elif K.'ya varlıklı biri olarak tanıttığını söylediği ileri sürüldü. Ayrıca Elif K. ile Serkan K.'nın evlilik için ailelerinden izin alamadığı için kaçarak evlendikleri anlaşıldı. Serkan K. ve Elif K. bir ay önce evlendikten sonra evleri için eşya almaları sırasında Serkan K.'nın maddi sıkıntı çekmesi üzerine Elif K.'nın eşinin kendini varlıklıyım diye kandırdığını anladığı iddia edildi. Bu olaydan sonra ikili arasında tartışmaların çıktığı ve en son tartışmanın büyümesi üzerine Serkan K.'nın eşini bıçakla öldürdüğü belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Bayraklı İzmir Kadın Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (29)

ali:

Kadinlarin en zayif yonu calismadan kazanmadan zengin koca bularak rahat hayat yasamak..bu yuzden basina hersey geliyor kadinlarin.hic kalbinde allah korkusu olan 5 vakit namazini kilan oruc tutan kufur etmeyen koca arayan yok...halbuki bir bilseler.dinini yasayan erkekler en hayirlisidir.tabi kadin da ayni.varsa yoksa para.sonra da sonu kotu bitiyor...unlu unsuz butun kadinlar zengin koca pesinde kosuyolar..

73
3
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

KADINLAR MAL MÜLK DERDİNDE OLDUĞU SÜRECE KANDIRILMAYA VE ÖLDÜRÜLMEYE MAHKUMDUR EVLENECEĞİ ERKEKTE DİN AHLAK İMAN ARAYAN KADIN GÖRMEDİM HEP PARA PARA PARA ÇİRKİN OLSUN ÇAMURDAN OLSUN YETER Kİ PARASI OLSUN

58
12
yanıtYanıtla
yozgatlı:

Hep erkeklerin mesleğini sorarsınız. Mezhebini sormazsınız

62
3
yanıtYanıtla
VATANDAŞ.:

rahmetli varlıklı diye gelmiş bu adama. para için gelinmez di ablacım. para değil ahlaka bakcaktın.

55
3
yanıtYanıtla
düşüncem farklı olabilir:

Gencler evlilik hep laylaylom geciyor sanıyor insan ömrünü gecirdiği eşini tanıyamıyor cözemiyor kalmış facebookta koca buluyorsun evlilik öyle kolay ayakta durmuyor hastalığıdır saglıgıdır sevincidir üzüntüsüdür mutluluk mutsuzluk belkide dayak belkide aclık yokluk olacak hep paran olmaya bilir herşeyim tam olacak dersen özenti olursa zaten evlilik yürümez bu değil genel olarak kanaatkar sabırlı olmak lazım evlenmeden önce hepsini düşün sonra evlen haa kadına şiddette karşıyım

44
1
yanıtYanıtla
kadin:

Biz kadinlar boyle adi bazi erkeklere kaniyoruz sanki bizi dort dortluk.bizi yasatacak zanediyoruz lutfen kanmayalim boyle bazi erkeklere helede sosyal paylasimda lutfennnnn

39
6
yanıtYanıtla
delikanli:

Bunlar evlenecek yada sosyal medyaya takilan genclerin kulagina kücük bir küpe olur dilegiyke

32
0
yanıtYanıtla
...:

Allah aşkına adam ''varlıklı olmadığım için kavga çıktı'' diyor. Kadıncağız mezarından kalkıp ''yok kocam bir katil, şimdide kendini haklı çıkarmak için böyle diyor'' diyecek değil ya.

30
0
yanıtYanıtla
Faceden bulunan koca:

Ne bekliyordununuz ki. İnternetten bulmus adami

26
3
yanıtYanıtla
Dila:

Tüh allah belanı versin şerefsiz ! Allahdan da mı korkmadın namussuz !!!

25
2
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title