Haberler

Kadıköy'ü Savaş Alanına Çevirdiler

Polisin Yaptığı Alkol Kontrolünden Kaçan İçinde İki Kişinin Bulunduğu Otomobil, Aşırı Hız Nedeniyle Kontrolden Çıktı.

Olay saat 03.00 sıraları Yıldızbakkal'da meydana geldi. İddiaya göre Fatih Gençalp'in kullandığı ve 34 BC 9331 plakalı otomobil Kadıköy Kızıltoprak'ta alkol kontrolü yapan polis ekiplerince durdurulmak istendi. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü hızla kaçmaya başladı. Gençalp'in kullandığı otomobil aşırı hız yüzünden Yıldızbakkal'da kontrolden çıktı. Elektrik ve sinyalizasyon direklerine çarpan otomobil karşı yöne geçerek Mahmut Seçil'in kullandığı 34 TDT 51 plakalı taksiye çarptı. Yolu savaş alanına çeviren kazada taksi sürücüsü Şeçil ile diğer otomobilde bulunan Fatih Gençalp ve Barış Turgut Acar yaralandı.

YOLDAN GEÇEN SAĞLIK PERSONELİ MÜDAHALE ETTİ

Ağır yaralanan Mahmut Seçil'e ilk müdahaleyi yoldan geçen sağlık personali bir kadın yaptı. Seçil daha sonra gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Feci kazada ölümden dönen iki genç de kan içinde diğer ambulansın gelmesini bekledi. Gençlerden biri cep telefonuyla yakınlarına kazayı haber verdi. Olay yerine gelen ikinci ambulansa bindirilen 2 yaralı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

POLİSLER SONDA KURTULDU

Taksici Seçil'in meslektaşları da olay yerine gelerek Seçil'in durumu hakkında bilgi almaya çalıştı.

Görgü tanıkları polisten kaçan otomobilin karşı yöne geçerek taksiye çarptığını söyledi. Kaçan otomobili kovalayan polis ekipleri, kazaya karışmaktan son anda kurtuldu. Elektrik ve sinyalizasyon direklerinin yola devrildiği, araçların kullanılamaz hale geldiği kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı. Araçların çekilmesinin ardından trafik tekrar normale döndü.

Polisten kaçtıkları iddia edilen gençlerin alkollü olup olmadıkları tedavilerinin ardından yapılacak alkol kontrolünde netlik kazanacak.

Ramazan ALMAÇAYIR - İSTANBUL - DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title