Haberler

Kabe'den Gelen 3 CHP Rozeti'nden Birisi Başkan Şahin'e

Menemen'in Ulukent yerleşim bölgesinde yaşayan emekli memur Songül Doğan, Umre'ye giderken yanında götürdüğü 3 CHP Rozeti'nden birisini Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'e taktı.

Menemen'in Ulukent yerleşim bölgesinde yaşayan emekli memur Songül Doğan, Umre'ye giderken yanında götürdüğü 3 CHP Rozeti'nden birisini Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'e taktı.

Müslümanların kutsal mekanı Kabe'de yer alan ve kutsallığından dolayı hacıların yüz sürmek için büyük bir izdihama katlandığı "Hacer-ül Esved" taşına 3 CHP rozeti süren Songül Doğan; hacca gidenlerin tavafa başladığı bu kutsal taşa sürdüğü rozetlerden birisini Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'e taktı.

KILIÇDAROĞLU VE KOCAOĞLU'NA DA ROZET TAKACAK!

Menemen Belediyesi'nin 6 yıldır geleneksel olarak düzenlediği ve her gün iki farklı mahalle yada köyde devam eden sokak iftarlarından biri olan Ulukoop Sitesi'ndeki iftar sofrasına Umre dönüşünde katılan Songül Doğan; 6 oklu CHP rozetini Belediye Başkanı Tahir Şahin'e takarken şunları söyledi: "Umre'ye giderken yanımda 3 CHP rozeti götürdüm. Bu rozetleri Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in el sürdüğü Hacer-ül Esved taşına sürdüm. Bu rozetlerden birisini Menemen Belediye Başkanımız Sayın Tahir Şahin'e, yeniden Belediye Başkanımız seçilmesi dileklerimle takıyorum. Diğer rozetleri ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Aziz Kocaoğlu ve CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na takacağım. Umarım her üç rozet de kendilerine hayırlı olur ve girdikleri seçimlerde başarı göstererek iktidar olurlar."

"6 OK HER ŞEYİ İFADE EDİYOR"

İftar Sofrası'nda yakasına Kabe'den getirilen 6 oklu CHP rozeti takılmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; seçilmiş belediye başkanlarının partisi olmayacağını, seçimin hemen ardından parti rozetini çıkaran başkanlarının herkesin başkanı olması gerektiğinin altını çizerek şunları kaydetti: "Belediye başkanlarının partisi seçilene kadar vardır. Seçildikten sonra herkese eşit hizmet götürmek zorundasınız. Ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurcusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinde siyaset yapmak benim için çok önemli ve anlamlı. Bu rozet üzerindeki 6 ok aslında her şeyi ifade ediyor. Türkiye'nin yaşam tarzını, yönetim tarzını, bağımsızlığını, çağdaşlığını bu altı okta toplanmış görüyoruz. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının, gazilerimizin sayesinde bu iftar sofralarında buluşabildiğimizi hiç kimse unutmamalı." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Songül Doğan Ulukent Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title