Haberler

Japon Geline Türk Düğünü

Güncelleme:

Eğitim için ABD'ye giden Hüseyin Hakkoymaz, orada tanıştığı Japon Mina Wong ile Kadirli'de evlendi.

Japon geline Türk düğünü- Osmaniyeli Hüseyin Hakkoymaz, eğitim için gittiği ABD'de tanıştığı Japon Mina Wong ile Kadirli ilçesinde dünyaevine girdiOSMANİYE (AA) - Eğitim için ABD'ye giden Hüseyin Hakkoymaz, orada tanıştığı Japon Mina Wong ile Kadirli ilçesinde evlendi. Kadirli Öğretmenevi'nde yapılan düğünde gelinlik giyen Mina Wong, nikah memurunun "Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusuna Türkçe "Evet" yanıtını verdi. Nikah memuru evlilik cüzdanını geline verdi. Daha sonra genç çifti ilk dansı yaptı. Düğün pastasının kesilmesinin ardından, geleneklere göre takı merasimi yapıldı. Düğünde davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.-"Türk insanını çok seviyorum"Wong, düğünün ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, gördüğü ilgi ve alakadan çok memnun kaldığını söyledi.Eşini çok sevdiğini ve ailesinin de çok cana yakın insanlar olduğunu ifade eden Wong, önceki gün kına gecesi yapıldığını hatırlatarak "Türkiye'ye geldiğim günden bu yana bana çok yakın ilgi gösterdiler. Eşimi, ailesini ve Türk insanlarını çok seviyorum. Onunla hayatımı birleştirdiğim için çok mutluyum" dedi.İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra doktora yapmak üzere ABD'nin Kaliforniya eyaletine gittiğini anlatan damat Hüseyin Hakkoymaz da, eşiyle tanıştıktan kısa süre sonra evlenmeye karar verdiklerini söyledi. Hakkoymaz, her iki ailenin de onayıyla evlenmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek "Düğünümüze katılan ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. detay goruntu

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kadirli Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title