Haberler

Jandarmadan Sürücülere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sürprizi

Muğla'da, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinin bulunduğu güzergahlarda sürücülere ve yolculara karanfil ve hediyeler verildi Jandarma ekipleri, Akyaka'da bölgeye tatil için gelen turistlere de karanfil dağıttı.

Jandarma trafik ekipleri, Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinin bulunduğu güzergahlarda sürücüler ve yolculara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil ve hediyeler verdi.

Muğla'nın turistik ilçelerine giden kara yollarında jandarma trafik ekipleri, hız, alkol ve emniyet kemeri kontrollerini artırdı. Ekipler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yol uygulaması esnasında sürücülere çeşitli hediyeler dağıttı.

Muğla Jandarma Alay Komutanlığı Trafik Kısım Amirliği ekipleri, Akyaka beldesinde bölgeye gelen ve ilçe dışına çıkan araçları durdurarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, kadınlara ve turistlere, karanfil, üzerinde jandarma logosu bulunan ayna, anahtarlık ile trafik broşürü dağıtarak kutladı.

Ekipler, sürücüleri trafik kazalarına karşı duyarlı olmaları ve trafik kurallarına uymaları yönünde de uyardı.

Bazı kadın sürücüler, jandarmanın böyle bir uygulamasıyla ilk kez karşılaştıklarını söyledi. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title