Haberler

Jandarma, Kayıp Çocuğu Buldu

Ailesi ile birlikte gittiği piknikte kaybolan 5 yaşındaki çocuk, jandarma tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Ailesi ile birlikte gittiği piknikte kaybolan 5 yaşındaki çocuk, jandarma tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesine bağlı Narlıca Köyü'nde ailesi ile piknik yapan 5 yaşındaki Efe Güneş, piknik yerinden uzaklaşınca kayboldu. Başarılı bir arama çalışması başlatan jandarma ekipleri, Efe Güneş'i ailesine sağ salim telsim etti.

Efe Güneş'in ailesi, güzel havayı fırsat bilerek piknik yapmak için Narlıca Köyü'ne gitti. Piknik sırasında ailesinin bulunduğu yerden uzaklaşmaya başlayan Efe Güneş, bir süre sonra kayboldu. Efe'nin yanlarında olmadıklarını fark eden aile, çocuğu aramaya başladı. Efe Güneş'i bulamayan aile, jandarmaya durumu bildirerek yardım istedi. Haberi alan jandarma ekipleri, hemen harekete geçerek geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Jandarma ekipleri, 5 yaşındaki Efe'yi piknik yerinden 1 kilometre uzakta buldu ve Beşkuyu Mahallesi'nde ikamet eden ailesine sağ salim teslim etti.

Jandarmaya teşekkür eden Efe'nin amcası Müslim Güneş, şunları söyledi:

"Piknik yaparken Efe'nin nasıl kaybolduğunu biz de anlayamadık. Onu kendi imkanlarımızla bulamayacağımızı anlayınca hemen jandarmaya haber verdik. Jandarma geldikten sonra köylüler dahil hep birlikte yeniden aramaya başladık. Hava tam kararmaya başlarken mutlu haber geldi ve yeğenimin bulunduğunu öğrendik. Çok şükür ki Efe'yi tam zamanında bulduk. Çünkü hava kararıncaya kadar Efe'yi bulamasaydık hem donma tehlikesi ihtimali hem de ormandaki kurtlara yem olma ihtimali söz konusu olabilirdi. Bu vesileyle bizlere yardımcı olan tüm vatandaşlarımız ve Jandarmamıza teşekkür ederiz."

Jandarma ekipleri, ailenin ısrarı üzerine aile fertleri ile birlikte akşam yemeği yedi. Jandarma ekipleri, çekilen mutlu hatıra fotoğrafının ardından evden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Şahinbey Narlıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title