Haberler

Jandarma'dan Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vurdu.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vurdu. Edirne, İstanbul, Gaziantep ve Van illerini kapsayan uyuşturucu operasyonunda, Jandarma ekiplerince bir araçta yapılan aramada, piyasaya sürülmeye hazır vaziyette 162 kilo toz esrar ile 14 kilo eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışma sonucunda S.K., İ.Y. ve C.K. isimli şahısların Van ilinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi karayolu ile Gaziantep, İstanbul ve Edirne illerine nakledecekleri bilgisi alındı. Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından görevlendirilen ekipler, illerde gerekli çalışmalar yaparak Van'da söz konusu şahısları tespit etti. 18 Aralık Perşembe günü şahısların uyuşturucu madde yüklü 41 RU 434 plakalı araç ile Van-Erciş istikametinde seyahate başlamaları üzerine, araç Van İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Timar Jandarma Karakolu'nda durduruldu. Durumun Van Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirilmesi üzerine araç, Van Cumhuriyet Savcısı nezaretinde araç arandı.

Jandarma ekiplerince söz konusu araçta yapılan aramada aracın bagajında 6 valiz içerisinde paketler halinde piyasaya sürülmeye hazır vaziyette 161.243 kilogram toz esrar, 13.225 kilogram eroin ele geçirildi. Şüpheliler adli işlem yapılması maksadıyla Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilerek, Cumhuriyet Savcısı'nın emri ile gözaltına alındı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep İstanbul Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Mehmet Şimşek'in açıkladığı kamuda tasarruf paketine CHP'den ilk yorum

Bakmadan Geçme

Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇI NEREDE OYNANACAK? ZTK hangi statta ne zaman oynanacak? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 2024'te En Kolay İş Bulan Meslekler Hangileri? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title