Haberler

İznik'te "Kadınlara Özel" Kafeterya Açıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: İşletme sahibinin çay servisi yapması Kafeteryadan detaylar İşletme sahibi Sevilhan Arun'un açıklamaları İznik'te "kadınlara özel" kafeterya açıldı İznik ilçesinde bir kadın girişimci tarafından kadınlara özel kafeterya açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İşletme sahibinin çay servisi yapması

Kafeteryadan detaylar

İşletme sahibi Sevilhan Arun'un açıklamaları İznik'te "kadınlara özel" kafeterya açıldı

İznik ilçesinde bir kadın girişimci tarafından kadınlara özel kafeterya açıldı.

Kafeteryanın sahibi Sevilhan Arun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Selçuk Üniversitesi Muhasebe Bölümünden mezun olduğunu söyledi.

Birkaç yıldır çalışmadığını belirten Arun, "İki yıldır kafe açmayı hayal ediyordum çünkü İznik'te bayanların gidebileceği, rahat oturabileceği hiçbir yer yok. Erkeklerin ise gidebileceği yaklaşık 300 kahvehane var" dedi.

Hayalini gerçekleştirerek çocukların oynayabileceği, kadınların daha rahat vakit geçirebileceği, kendilerini rahat hissedebileceği bir sosyal ortam oluşturduğunu dile getiren Arun, iş yeri için çevresinden olumlu tepkiler aldığını ifade etti.

Arun, şöyle konuştu:

"Bazı ablalar, 'Bizim hayalimizi gerçekleştirdin' diyerek tebrik etti. Müşterilerimiz çok beğeniyor. Ortamın çok sıcak olduğunu söylüyorlar ve tebrik ediyorlar. Bu olumlu tepkiler beni daha güzel şeyler yapmaya itiyor. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda küçük bir kütüphane ve okuma köşesi de yaptık. Öğrencilerimiz buraya gelerek derslerini yapabiliyor. İlerleyen günlerde daha yeni şeyler ekleyip kafemizi büyütmeyi düşünüyoruz."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Selçuk Üniversitesi İznik Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title