Haberler

İzmit Belediyesi Yetim Çocuklar İçin Bowling Turnuvası Düzenledi

İzmit Belediyesi ‘Dünya Yetimler Günü’nde yetim çocuklar için bowling turnuvası düzenledi.

İzmit Belediyesi'Dünya Yetimler Günü'nde yetim çocuklar için bowling turnuvası düzenledi.

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın teklifi ve İslam İşbirliği Teşkilatı'nın her Ramazan ayının 15. gününün 'Dünya Yetimler Günü' olarak ilan edilişinin 2. yılında İzmit Belediyesi tarafından yetim çocuklar için bowling turnuvası düzenlendi. Etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı. Etkinlikte, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Yahya Kaptan Kassel Çocuk Şehri'nde kalan çocuklar, keyifli zaman geçirdi. 7 - 18 yaş grubundan yaklaşık 40 çocuğun katıldığı turnuvada gönüllerince eğlenen minikler, Başkan Doğan ile birlikte bowling oynadı.

Miniklerle sohbet eden ve eğlencelerine ortak olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çocuk dostu bir belediye olduklarını, çocuklara yönelik yapılan projelerle Türkiye'de ilkleri gerçekleştirdiklerini belirterek, "Çocuk Hakları Masasını ve Çocuk Hakları Okulunu kuran ilk belediyeyiz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza yönelik çalışmalarımıza bundan sonrada devam edeceğiz. Bütün çabamız çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak içindir. Bu önemli günde, çocuklarımızı unutmadık ve onların keyif alacağı bu programı organize ettik" dedi.

Doğan, turnuvanın sonunda dereceye giren çocuklara madalyalarını ve kupalarını verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title