Haberler

İzmit Belediyesi'ne Tam Not

Sosyal belediyecilikte örnek çalışmalara imza atan İzmit Belediyesi, sosyal hizmet uygulamaları uzmanlarından tam not aldı.

Sosyal belediyecilikte örnek çalışmalara imza atan İzmit Belediyesi, sosyal hizmet uygulamaları uzmanlarından tam not aldı.

Kocaeli Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Acar öncülüğünde Güney Amerika, İngiltere, Brezilya ve İspanya'dan gelen sosyal hizmet uzmanları İzmit Belediyesi'ni de ziyaret ettiler. Uzmanlardan oluşan heyet, İzmit Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Emekli Evleri ile Çocuk Hakları Okulu'nda incelemelerde bulunup çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Heyete eşlik eden İzmit Belediyesi Sosyal Hizmet Uzmanı Sinem Gülenç, belediye tarafından kadınlara, ailelere, engellilere ve gençlere yönelik yürütülen ve yürütülmesi planlanan sosyal çalışmalar hakkında konuk heyete bilgi verdi. Türkiye'deki sosyal hizmet sistemi ve uygulamalar konusunda bilgilendirmenin yapıldığı ziyarette karşılıklı fikir alış verişinde de bulunuldu. Konuk heyet, İzmit Belediyesince yapılan hizmetleri yerinde inceleyerek söz konusu çalışmaların Avrupa standartlarında olduğunu ifade edip, sunulan hizmetlerden dolayı İzmit halkının son derece şanslı olduğunu söylediler. Heyet, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı yenilikçi ve global yaklaşımından dolayı da tebrik ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Üniversitesi İzmit Belediyesi Güney Amerika Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title