Haberler

İzmirli Kadınlar Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü

İzmirli Kadınlar, Sağlık Bakanlığı’nın destek verdiği proje kapsamında sağlıklı ve formda bir yaşam için yürüdü.

İzmirli Kadınlar, Sağlık Bakanlığı'nın destek verdiği proje kapsamında sağlıklı ve formda bir yaşam için yürüdü.

Sağlık Bakanlığı tarafından geçen ay Sağlıkçılar Yürüyor temasıyla başlatılan yürüyüşün bu ay teması Kadınlar Yürüyor oldu. Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yürüyüş, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda sona erdi. İzmirli Kadınlar, İl Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz'ın da katılımıyla, "hareket et formda kal" yazılı dövizlerle yürüdü. Yürüyüşte İzmirli kadınların önünden ayrılmayan köpekler ilgi odağı oldu. Köpekler, kadınlarla beraber Cumhuriyet Meydanı'ndan Gündoğdu'ya kadar yürüyüşe eşlik etti.

Yürüyüşün sonunda İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Türkyılmaz şunları söyledi: "Bugünkü yürüyüşümüzün gayesi, Sağlık Bakanlığı talimatı ile her ayın son pazarını aktivite günü ilan etmesidir. Her yürüyüşün bir teması olacağını geçen ay ki aktivitemizde paylaşmıştık, geçen ayın teması Sağlıkçılar Yürüyor idi, bu ayın teması Kadınlar Yürüyor. Niçin kadınlar yürüyor, kadın ailedeki sağlığın temelidir." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bediha Türkyılmaz Sağlık Bakanlığı Gündoğdu İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title