Haberler

İzmir Yanyana Toprağa Verildiler

Yanyana toprağa verildilerBURDUR'da süt tankeriyle çarpışan kamyonetle yaşamını yitiren imam Hidayet Önür (50), eşi Ayşe Önür (48) ve kızı İlknur Önür'ü (19) memleketleri Denizli'nin Acıpayam ilçesinde gözyaşları içinde yanyana son yolculuklarına uğurlandı.

Yanyana toprağa verildiler

BURDUR'da süt tankeriyle çarpışan kamyonetle yaşamını yitiren imam Hidayet Önür (50), eşi Ayşe Önür (48) ve kızı İlknur Önür'ü (19) memleketleri Denizli'nin Acıpayam ilçesinde gözyaşları içinde yanyana son yolculuklarına uğurlandı. Cenazede, tüm ailesini kaybeden Veli Önür, güçlükle ayakta durabildi.

Denizli'den Burdur yönünde giden Hidayet Önür yönetimindeki 20 Y 0959 plakalı kamyonet, dün (Cumartesi) Hacılar Köyü yakınlarındaki Yeşilova Kavşağı'nda, Ahmet Savaş yönetimindeki 15 NE 826 plakalı süt tankeriyle çarpıştı. Kazada Acıpayam İlçesi, Sırçalık Mahallesi Camisi İmamı olan kamyonet sürücüsü Hidayet Önür, yanındaki eşi Ayşe Önür ve kızı İlknur Önür olay yerinde yaşamını yitirdi. Önür Ailesi'nin İstanbul'daki diğer çocukları Veli Önür'ün yanına giderken kaza yaptıkları öğrenildi. Hidayet Önür, eşi Ayşe Önür ve kızı İlknur Önür'ün kazanın ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan cenazeleri, buradaki otopsinin ardından bugün yakınları tarafından alınarak cenaze töreni için Denizli'nin Acıpayam İlçesi Darıveren Mahallesi'ne getirildi.

Önür Ailesi'nin üç ferdi için bugün öğlen Darıveren Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede, anne, baba ve ablasını kaybetmenin acısını yaşayan Veli Önür, arkadaşlarının yardımıyla ayakta durabildi. Ayrı ayrı kılınan namazın ardından bir süre omuzlarda taşınan cenazeler, mahalle mezarlığına götürülüp, yanlana toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Acıpayam Yeşilova Hacılar Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title