Haberler

İzmir ve Muğla'da Gözyaşları Sel Oldu

Dört ailenin ocağına acı düşüren kaza geceyarısı 00. 30'da meydana geldi.

Dört ailenin ocağına acı düşüren kaza geceyarısı 00. 30'da meydana geldi. Milas İlçesi'ne bağlı Güllük Beldesi'nde kalp krizi geçiren Şavidin Yıldız (57), önce Milas Özel İzan Hastanesi'ne buradan da Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şavidin Yıldız'ın arkadaşı Ercüment Bütün (43), eşi Suna Yıldız'ı (47) Muğla'ya götürmek üzere 48 LN 638 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Milas-Yatağan Karayolu'nun 1'inci kilometresi'nde, Ercüment Bütün yönetimindeki otomobille, Ömür Nam (29) yönetimindeki 44 HR 154 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu AK Parti'nin Muğla mitingindeki görevlerinden dönen Milas Bölge Trafik İstasyonu polis memurları Mustafa Tunç (36) ile Ömür Nam şehit oldu. Sürücü Ercüment Bütün olay yerinde Suna Yıldız da kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Şehit polislerin cenazeleri memleketleri Elazığ ve Aydın'a gönderilmeden önce İzmir valiliği önünde bir tören düzenlendi. Törene şehit polis memuru Mustafa Tunç'un eşi Yeliz Tunç ve kızı Hasret Tunç ile polis memuru Ömür Nam'ın babası İsmail Nam, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Emniyet Genel Müdür Vekili Mustafa Bahattin Demirer, İzmir Valisi M. Cahit Kıraç, Muğla Valisi Fatih Şahin, İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, İzmir Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, İzmir Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Hacı Abdullah Doğan, Muğla İl Jandarma Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Fevzi Kurşun ve polis meslektaşları katıldı.

TRAFİK TERÖRÜNÜ ARTIK DURDURALIM

Törende söz alan Muğla İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, vatan ve millet aşkıyla çalışan meslektaşlarını trafik terörüne kurban verdiklerini belirterek, 'Bu iki arkadaşımız ebedi yolculuklarına giderken aslında bize bir mesaj verdi. İçimizdeki trafik terörünü artık durduralım' dedi. Emniyet Müdürü Ay'ın ardından söz alan Devlet Bakanı Mehmet Aydın, bizim inancımıza göre ölümün aslında sonsuz hayatın başlangıcı olduğunun altını çizerek, 'Kutsal kitabımıza göre görev uğruna ölenler şehitlik mertebesine yükselir. Bu iki arkadaşımız artık bu mertebeye yükselmiş ve ebedi hayata intikal etmişlerdir. Ailesinin, mesai arkadaşlarının ve Emniyet teşkilatının başı sağolsun' dedi.

'BABAMI BIRAKMAM'

Cenazesi Aydın'a gönderilecek olan Ömür Nam'ın babası İsmail Nam ile Elazığ'a gönderilecek olan Mustafa Tunç'un eşi Yeliz Tunç'un (36) ayakta durmakta güçlük çektikleri görüldü. Şehit polis Tunç'un 13 yaşındaki kızı Hasret Tunç'un gözyaşları yürekleri dağladı. Tören boyunca metanetli duran Milas İlköğretim Okulu 7'inci sınıf öğrencisi küçük Hasret, babasının tabutunu görünce gözyaşlarını tutamadı. Babasının tabutuna sarılarak ağlayan Hasret'in 'Babamı bırakmam. Baba beni bırakıp nereye gidiyorsun' Ben sensiz ne yaparım baba? şeklindeki yakarışları törende duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

GÜLLÜK'TEKİ CENAZEDE DE GÖZYAŞI SEL OLDU

Aynı kazada hayatını kaybeden Ercüment Bütün, Suna Yıldız ve kalp krizinden hastanede vefat eden eşi Şavidin Yıldız da Güllük'te toprağa verildi. Yıldız çiftinin henüz 1. 5 yıllık evli olduğu öğrenildi. Belediye Meydanı'nda düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Her iki ailenin katıldığı törende, Suna Yıldız'ın annesi Ayten Eraslan, Şavidin Yıldız'ın annesi Fatma Yıldız ve Ercüment Bütün'ün annesi Sefa Bütün, güçlükle ayakta durabildi. Törende Güllük Belediye Başkanı CHP'li Teyfik Kırçın ve vatandaşlar da aileleri yalnız bırakmadı. Cenazeler Güllük Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YARIN EVLENECEKTİ

Kazada hayatını kaybeden Ercüment Bütün'ün ise yarın Özlem Şahin ile nikah kıydıracağı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a salvolar

'Fenerbahçe şampiyon olacak' diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

"Fenerbahçe şampiyon olacak" diyen astrolog, canlı yayın açıp ana avrat küfretti

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Rus askeri yetkili: Estonya'daki Narva, Letonya'daki Daugavpils ve Litvanya'daki Klaipeda'yı işgal etmeliyiz

Geceye de damga vurdu! Icardi, Florya'daki şampiyonluk kutlamasında Ali Koç forması giydi

Geceye de damga vurdu! Icardi, Florya'daki şampiyonluk kutlamasında Ali Koç forması giydi

title