Haberler

İzmir Üç Dev İsim Özdere'de Sahne Aldı

Üç dev isim Özdere'de sahne aldıÜNLÜ şarkıcılar Cengiz Kurtoğlu ve Bülent Ersoy ile oryantal Asena, İzmir Özdere'de Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa'da sahne aldı.

Üç dev isim Özdere'de sahne aldı

ÜNLÜ şarkıcılar Cengiz Kurtoğlu ve Bülent Ersoy ile oryantal Asena, İzmir Özdere'de Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa'da sahne aldı. Üç dev isim, sevenlerine keyifli saatler yaşattı.

Özdere sahilinde faaliyet gösteren Sunis Efes Royal Palace; Cengiz Kurtoğlu, Asena ve Bülent Ersoy'u ağırladı. Üç ünlünün konserini, yaklaşık 700 kişi izledi. İlk olarak arabesk müziğin efsanevi ismi Cengiz Kurtoğlu, sahneye çıktı. Alkış yağmuru altında sahne alan Kurtoğlu, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvarını seslendirdi.

KURTOĞLU NOSTALJİ YAŞATTI

Konserinde 80'li yıllara damgasını vuran 'Hain Geceler', 'Gelin Olmuş Gidiyorsun', 'Liselim', 'Önce Birkaç Damla', 'Yıllarım' ve 'Gece Olunca' gibi unutulmaz şarkılarını da seslendiren Kurtoğlu, konuklara nostaljik bir gece yaşattı. Kurtoğlu, konserinde hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

ASENA GÖZ DOLDURDU

Kurtoğlu'nun ardından bu kez sahneye ünlü oryantal Asena, çıktı. Kıvrak hareketleriyle göz dolduran Asena, yaklaşık 30 dakika süren gösterisiyle nefes kesti.

ERSOY HER ZAMANKİ GİBİ

Son bölümde ise Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy, sahne aldı. Programına 'Üzdünüz Beni Yıllar' şarkısıyla başlayan sanatçı, makyajı ve kıyafetiyle dikkat çekti. Konserine katılanlara teşekkür eden Ersoy, "Ben ölünceye kadar sizlerle olacağım. Çünkü ben sizlerin sevgileriyle varım. Sizlerin sevgi, ilgi ve alakalarınız olmazsa, işte o zaman ben ölürüm" dedi. Yeşilli-siyahlı takma kaşlarını Amerika'dan getirttiğini söyleyen Bülent Ersoy, "İlk defa İzmir'de taktım. Çünkü İzmir'in bendeki yeri çok ayrı" diye konuştu. Zaman zaman konsere katılanların masalarına konuk olan ünlü diva Bülent Ersoy, Türk Sanat Müziği eserlerine öncelik verdiği konserinde yaklaşık 1.5 saat sahnede kaldı. Türk müziğinin divası Ersoy, birbirinden güzel şarkılarıyla sevenlerini sanat müziğine doyurdu.

SUNİS'TE YILDIZLAR GEÇİDİ SÜRECEK

Turizm sezonunda iç piyasaya yönelen Özdere'deki Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa'da bu yaz yıldızlar geçidi olacak. Ebru Gündeş ile start alan, Cengiz Kurtoğlu, Asena ve Bülent Ersoy ile devam eden konserler, Eylül ayı sonuna kadar sürecek. Konserlerde Volkan Konak, Serdar Ortaç, Hande Yener, Selami Şahin, Linet, Fatih Ürek, Halkan Altun, Serkan Kaya ve İstanbul Ses Kayıt Grubu'nun da bulunduğu eğlence menüsü, müzik severlere hitap edecek. Sunis Efes Royal Palaca'de düzenlenecek 23 konser ile turizmdeki kriz fırsata çevirmeye çalışılırken, bölge tanıtımı içinde büyük rol oynanmış olacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Kurtoğlu Bülent Ersoy Özdere İzmir Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title