Haberler

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne İbrahim Aydın Atandı

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne İbrahim Aydın'ın atandığı bildirildi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne İbrahim Aydın'ın atandığı bildirildi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 2007'den beri İzmir Orman Bölge Müdürlüğü görevini yürüten İbrahim Çiftçi'nin İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'ne atanması nedeniyle bu göreve Eski Muğla Bölge Müdürü İbrahim Aydın'ın atandığı belirtildi.

Bugünden itibaren yeni görevine başladığı bildirilen Aydın, 1962 yılında Antalya'nın Manavgat ilçesinde doğdu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden 1984 yılında mezun olan Aydın, 1986'da Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde Antalya Orman Bölge Müdürlüğü, Akseki Orman İşletme Müdürlüğünde göreve başladı.

Manavgat, Murtiçi ve Alanya Orman İşletme Şefliği görevlerinde bulunan Aydın, 1995-2003 yıllarında Alanya Orman İşletme Müdür Yardımcılığı, Gazipaşa ve Gündoğmuş Orman İşletme Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Aydın, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde mühendis olarak görev yaparken 2003 yılında Antalya Orman Bölge Müdür Yardımcılığına atanmasının ardından son olarak 2007'de Muğla Orman Bölge Müdürü olarak atandı.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title