Haberler

İzmir Gedizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Kongresi Yapıldı

Gediz dışında yaşayanların kurduğu organizasyonlardan en faali olan ‘İzmir Gedizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan kongresi yapıldı.

Gediz dışında yaşayanların kurduğu organizasyonlardan en faali olan 'İzmir Gedizliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin olağan kongresi yapıldı.

İzmir Gedizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suavi Sayın, olağan kongrede yaptığı açış konuşmasında, Gediz dışındaki Gediz'le ilgili organizasyon ve kuruluşlara ilgisizlikten yakınarak son yıllarda bu anlayışı kırmaya ve hemşerileri bir araya getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Şehirli ve köylü ayırımı yapmadan bütün hemşerileri kucaklama gayreti içinde olduklarını belirten Dernek Başkanı Suavi Sayın, şu şekilde konuştu:

"Doğulu ve Karadenizli insanlarımızın bu tür toplantılarındaki işbirliği ve birlikteliğini görüp kıskanmamak mümkün değildir. Gediz içinden de bu konuda destek alamıyoruz. Geçen sene 3 bin takvim dağıttık. İçine "Bir Hayalimiz Var" başlığı ile yazdığımız mektuba maalesef sıfır seviyesinde dönüş oldu. Çünkü Gediz'den yardım alabilmek için mutlaka bir cemaate sığınmak gerekiyor. Yaptıklarınız din hedefli olmalı. Sosyal amaçlı ve niyetli çalışmalara kimse ilgi göstermiyor."

Daha sonra yapılan seçimlerde Yönetim Kuruluna şu isimler seçildi: Suavi Sayın, Necati Atak, İlyas Okay, Şükrü Kabar ve İsmail Şenol.

Yönetim Kurulu'na destek ekibine de Eşref Aba, Mustafa Tülüoğlu, Mehmet Koruyan, Muammer Ilgın ve Hasan Şahin seçildiler.

Dernek faaliyetlerine katılmayan ve aidat ödemeyerek camiaya ilgisiz davranan hemşerilere son bir uyarı mektubu gönderilmesi ve eğer geri dönüşüm olmazsa bu yapıdaki üyelerin genel kurul kararı ile üyelikten çıkarılması yönünde bir genel kurul kararı alındığı bildirildi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gediz İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title