Haberler

İzmir'e Kemalpaşa'dan Giriyoruz

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, “Bugün İzmir AK Parti’nin 1 belediye sayısını 6’ya yükseltmiş ve 6 belediye için şans vermiş, ‘hadi kendinizi gösterin’ demiştir.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Bugün İzmir AK Parti'nin 1 belediye sayısını 6'ya yükseltmiş ve 6 belediye için şans vermiş, 'hadi kendinizi gösterin' demiştir. İzmir AK Parti belediyeciliği ile CHP'nin hamaset ve ideoloji siyaseti arasındaki farkı daha iyi görecek" dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ı Kemalpaşa Belediye Başkanlık makamı girişinde Arif Uğurlu eşi Naciye ve kızı Mihrimahile birlikte karşıladı. Yıldırım, makama oturarak Uğurlu'ya "Bugün İzmir'imizin güzel ilçesi Kemalpaşa'da AK Parti hizmet belediyeciliğinin Belediye Başkanı Sayın Arif Uğurlu ile başladığı gün. 30 Mart 2014 seçimlerinde başkanımıza ve büyükşehirde şahsıma Kemalpaşalıların gösterdiği cömert destek için teşekkür ediyorum. Sayın Başkan ve meclis üyelerine başarılar diliyorum" ifadelerini içeren not yazdı.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kemalpaşa Belediyesi'ne üstü açık otobüsle geldi. Otobüsten Başkan Uğurlu ve meclis üyeleriyle birlikte halkı selamlayan Yıldırım, "İnşallah İzmir'in gidişi Kemalpaşa'dan olacak. İzmir'e Kemalpaşa'dan giriyoruz. Kemalpaşa kendine yakışanı yaptı. Kemalpaşa 30 Mart seçimlerinde 'lafa bakmam işe bakarım hizmete bakarım' diyenlerin 'daima hizmet daime millet' diyenlerin ilçesi. 3 aya yakın bir kampanya dönemini beraber geçirdik. Kampanya boyunca sizlerden hep destek ve sevgi gördüm. Hep sizin yüzünüzde heyecan ve neşe gördük. Bu bizim için en büyük gururdur. En büyük başarıdır. Sizlere şükranlarımı sunuyorum teşekkür ediyorum. Özellikle Kemalpaşa'da ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kadın kollarımıza çok teşekkür ediyorum. Gençlerimize teşekkür ederiz. İzmir'de Büyükşehir için yüzde 50'ye yakın oy veren Kemalpaşa'ya teşekkür ediyorum" dedi.

EN YÜKSEK DESTEĞİ VEREN İLÇE

İzmir Büyükşehir için kendisine en yüksek desteği veren ilçenin Kemalpaşa olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Buraya geldiğimizde ilk ziyaretimizi en yüksek desteği veren ilçeye yapacağımızı söylemiştik. Orada bizim belediye başkan adayımız Arif Uğurlu, ilçe başkanımız 'bakanım hiç endişen olmasın. Senin ilk ziyaretin Kemalpaşa olacaktır' dedi. Onlar bunu söylerken siz Kemalpaşa'nın güzel insanlarına güvendiler. Siz onların güvenlerini boşa çıkarmadınız. Kemalpaşalılar dedi ki 'Sayın Başbakanım uzun adam hiç merak etme Kemalpaşa bunu bir yere not etti' dedi. 2014 işte Kemalpaşa işte AK Parti. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

PARTİ ROZETİNİN YERİNİ HİZMET ALIYOR

Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti: "Her mezhep Kemalpaşa'nın daha güzel hizmetleri alabilmesi için bir oldu. 'Arif Uğurlu' dedi kararını verdi. Şimdi artık seçimler bitti. Bundan sonra hizmet zamanıdır. Çok çalıştınız. Çok gayret ettiniz. Şimdi sıra Arif Uğurlu ve 14 belediye meclis üyesinde. Belediyede parti rozeti çıkıyor. Hizmet rozeti yerini alıyor. Bizim anlayışımızda çok oy verdi çok hizmet az oy verdi az hizmet yok. Oy veren de oy vermeyen de sağ olsun başım gözüm üstünde olsun. Hizmet millet için. Siyaset seçim için. Seçiminizi yaptınız artık Arif Uğurlu'nun arkadaşları bıraktıkları yerden yola devam diyecekler."

"KEMALPAŞA HİZMETLERE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK"

Yıldırım, "Bu verdiğiniz destek bu elde ettiğimiz sonuç inanın ki Sayın Başbakanımızın 2009'daki üzüntüsünü kat kat telafi etti. Kemalpaşa adına yakışanı yaptı desteğin en güzelini bize verdi. Biz bunun sorumluluğunu biliyoruz. Belediye Başkanımız Arif Uğurlu bunun ne demek olduğunu biliyor. Gereğini yapacak. Dün olduğu gibi bugün de yarın da Kemalpaşa'nın İzmir'in hizmetlerini yapmaya devam edeceğiz. Artık İzmir bugün dünkü gibi değildi. İzmir hareketlenmiştir. İzmir hizmet siyasetinin işaretini vermiştir. Bugün İzmir AK Parti'nin 1 belediye sayısını 6'ya yükseltmiş ve 6 belediye için şans vermiş, 'hadi kendinizi gösterin' demiştir. İzmirlilere teşekkür ediyorum. Ak Parti belediyeciliği ile CHP'nin hamaset ve ideoloji siyaseti arasındaki farkı daha iyi görecek. Bir sonraki seçimlerde iş başına getirecektir. Bundan bir endişemiz yoktur. Bu coşkunuz ve sevginiz bizi daha da heyecanlandırıyor. 2023 Türkiyesi'nin İzmir için çok daha önemli bir sorumluluğumuz olduğunu bir kez daha belediye önünde hiçbir davet yapmadan toplanan binlerce hemşerimizin nezdinde sevgiler saygılar sunuyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Kemalpaşa Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title