Haberler

İzmir - Dört Araç Birbirine Girdi, 5 Kişi Yaralandı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen otomobilin neden olduğu ve 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

İzmir'in Konak İlçesi'nde, sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen otomobilin neden olduğu ve 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 02.00 sıralarında Çankaya Semti Fevzi Paşa Bulvarı ile Gazi Osman Paşa Bulvarı kesişimindeki kavşakta meydana geldi. Fevzi Paşa Bulvarı'ndan Basmane yönüne seyir halinde olan 35 AJ 8770 plakalı sürücüsü belirlenemeyen otomobil iddiaya göre kırmızı ışıkta geçti. Kırmızı ışıkta geçen otomobil bu sırada Gazi Osman Paşa Bulvarı'ndan Şair Eşref Bulvarı yönüne seyir halinde olan Mehmet Tuncay Yılmaz (59) idaresindeki 35 T 7731 plakalı ticari taksi ve Ferhat Şen idaresindeki (27) 35 EJE 42 plakalı otomobile çarptı. Arkadan gelen Sibel Adsız idaresindeki 35 AS 3094 plakalı otomobilde önündeki taksiye çarptı. Kazada sürücüler Mehmet Tuncay Yılmaz, Ferhat Şen ile otomobillerde yolcu konumunda bulunan Abdullah Aslan (22), Savaş Gültekin (35) ve Alper Çiçek (27) yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazadan sonra kaçan otomobil sürücüsünü belirlemek için polis çalışma başlatırken, otomobildeki alkol şişeleri dikkat çekti. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol kaza yapan araçların kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Tuncay Çankaya Konak İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title