Haberler

İzmir Derbisinde Altınordu Güldü

PTT 1. Lig’de oynana İzmir derbisinde Göztepe’yi 1-0 mağlup eden Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, “Yenilmezlik serimizi devam ettirmek, her maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

PTT 1. Lig'de oynana İzmir derbisinde Göztepe'yi 1-0 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Yenilmezlik serimizi devam ettirmek, her maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Eroğlu, maçtan sora katıldığı basın toplantısında, son dönemde çıkışta olan iki İzmir ekibinin mücadelesinden galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Müsabakanın yoğun yağışta oynanmasına rağmen zeminin iyi olduğunu kaydeden Eroğlu, "Zemin için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Müsabakaya hava şartlarından dolayı kontrollü başladık. Hızlı hücumlarla gol pozisyonuna girdik. Takım oyunumuz, taktik disiplin önemliydi ve gol atacağımızı da biliyorduk. 66. dakikada çok çalıştığımız bir organizasyon sonucu gol bulmamız da gurur verici. İki takım da çok iyi mücadele etti. Biz kazandık, yenilmezlik serimizi devam ettirmek, her maçı kazanmak istiyoruz. Göztepe'ye de başarılar diliyorum" diye konuştu.

Eroğlu, saha şartlarına göre oynamaya çalıştıklarını belirterek, "Rakibimiz biraz daha ayağa oynamaya çalıştı. Biraz ikinci bölgede kalıp rakibi kendi sahamıza sokmamak için uğraştık ve zaman zaman bunu gerçekleştirdik. Karşımızda iyi bir takım vardı, ayağa oynamaya çalıştı" dedi.

İlk 6 şansını geçen sene kıl payı kaçırdıklarını hatırlatan Eroğlu, "Geçen seneki başarının tesadüf olmadığını biliyoruz. Bu sezona iyi başlamamamıza rağmen her geçen üzerine koyduk ve puanlar da gelmeye başladı. Hedefimiz bundan sonra her maçı futbol oynayarak, takım olarak kazanmak" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Eroğlu Altınordu İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title