Haberler

İzmir'deki Silahlı Soygun Girişimi Zanlıları Tutuklandı

Güncelleme:

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir kuyumcuya silahlı soygun girişiminde bulunan zanlılar tutuklandı.

Gaziemir ilçesinde soygun girişiminde bulundukları kuyumcuda iş yeri sahibini av tüfeğiyle yaraladıktan sonra kaçan 4 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ve görgü tanıklarının ifadeleri üzerine arama başlatan polis, zanlılardan Ö.E. (26) ile D.Ö'yü (25) Buca ilçesi Kaynaklar Mahallesi'nde, G.M. ile L.G.'yi ise (30) ormanlık alanda yakaladı.

Şüphelilerin 2'sinin soygun girişiminden bulunurken, diğer ikisinin ise olay öncesi ve sırasında keşif ile gözetleme yaptıkları öğrenildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen dört zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

-Olay

Pazartesi günü Sarnıç semti Büyükmenderes Caddesi'ndeki bir kuyumcu dükkanına yüzlerini gizleyerek giren zanlılar, iş yeri sahibi Ahmet Sayıner (29) ile kardeşi Aykut Sayıner'den (27) altınları çantaya koyarak kendilerine vermelerini istemiş, ancak iş yeri sahiplerinin direnmesi üzerine zanlılardan G.M., pompalı tüfekle ateş açarak Aykut Sayıner'i, koltuk altından yaralamıştı. 2 şüpheli kuyumcudan bir şey almadan yaya olarak kaçmıştı. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Gaziemir İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title