Haberler

İzmir'deki 1 Mayıs Gösterilerinde Gözaltına Alınanlar

İzmir'deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için kurulan kontrol noktasında güvenlik güçlerine taş ve sopayla saldıran gruptakilerden, "Terör örgütü MLKP üyesi oldukları" iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişi serbest bırakıldı.

İzmir'deki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için kurulan kontrol noktasında güvenlik güçlerine taş ve sopayla saldıran gruptakilerden, "Terör örgütü MLKP üyesi oldukları" iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişi serbest bırakıldı.

"Terör örgütü üyesi olmak", "terör örgütünün propagandası yapmak" ve "görevli polis memurlarını yaralamak" suçlamasıyla gözaltına alınan zanlıların, çıkarıldıkları mahkemece "tutuksuz yargılanmasına" karar verildi.

İzmir Gündoğdu Meydanı'nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerinin düzenlendiği alanda, üst araması yapmak isteyen güvenlik güçleri ile bir grup arasında çıkan arbedede 14 polis yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

1 Mayıs İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title