Haberler

İzmir'de Yalnızlara Özel Parti

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Alsancak semtindeki bir eğlence mekanı, sevgilisi olmayanlar için unutulmayacak bir partiye imza atacak.

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Alsancak semtindeki bir eğlence mekanı, sevgilisi olmayanlar için unutulmayacak bir partiye imza atacak.

14 Şubat Sevgiler Gününe sayılı günler kala, İzmir'deki eğlence mekanları da şimdiden programlarını yapmaya başladı. Alsancak Semtinde yer alan bir eğlence mekanı da, 14 Şubat'tan günler öncesinde bu kez sevgilisi olmayanlar için bir parti programı hazırladı. Berduşşş Club'ta sahneye çıkacak olan ünlü isimler İlkan Günüç ve Sevda Özkaran, katılımcılara keyifli dakikalar yaşatacak. İki sanatçının sahne alacağı program, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Yalnızlar Partisi'nde ayrıca, ünlü DJ. İlkan Günüç'ün remixleri ile ünlü şarkıcı Sevda Özkaran'ın canlı performansı iki saat sürecek. Keyifli bir geceye imza atacak olan ikiliye, dansçılarda sahnede eşlik edecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konak İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title