Haberler

İzmir'de Oğlunu Vurup İhtihar Eden Emekli Astsubay, İki Mektup Bırakmış

Gaziemir ilçesinde emekli astsubayın, iddiaya göre tartıştığı oğlunu bıçaklayıp silahla yaraladıktan sonra intihar ettiği olay sonrası evde yapılan incelemede, babanın iki mektup bıraktığı ortaya çıktı.

Gaziemir ilçesinde emekli astsubayın, iddiaya göre tartıştığı oğlunu bıçaklayıp silahla yaraladıktan sonra intihar ettiği olay sonrası evde yapılan incelemede, babanın iki mektup bıraktığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Atıfbey Mahallesi Önder Caddesi üzerindeki bir evde emekli astsubay Nurettin Özdemir.'in (53) tartıştığı oğlu Çağrı Özdemir'i (26) iddiaya göre, bıçakla yaralayıp silahla başından vurduktan sonra intihar ettiği olayı araştıran cinayet büro amirliği ekipleri, evde yaptıkları araştırmada babanın bıraktığı iki mektup buldu.

Özdemir'in kendi el yazısı ile olaydan önce kaleme aldığı belirtilen mektuplarda oğlu ile yaşadığı sorunu dile getirdiği öğrenildi.

Mektupların birisinde "Şu an saat 08.45, önce oğlumu sonra kendimi vuracağım. Ben ölünce cenazem ile eşim ilgilensin. Eşim dirayetlidir" diye yazdığı bildirildi. Mektupta, Nurettin Özdemir'in, oğlunun subay olmasını çok istediğini ve 6 yıl önce subaylık okulunu kazanıp gittiğini arcak 1 yıl okuyup "Bu iş çok zor bana  göre değil" diyerek okulu bıraktığını daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Bölümü'nü kazandığını yazdığı belirtildi.

Oğlu ile yaşadığı tartışmalara yer verilen mektupta Nurettin Özdemir'in "Oğlum benim istediğim subaylık okulunu bırakıp kendi istediği okulu okudu. Ancak kendi istediğin okulu bile uzatıp derslere gitmiyordu" şeklinde yazdığı kaydedildi.

Öte yandan olayda yaralanan Çağrı Özdemir'in Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin devam ettiği, yaralının henüz hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Olay

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi öğrencisi Ezgi Özdemir, kendisini ziyarete gelen annesiyle önce babası Nurettin Özdemir'i ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Bölümü son sınıf öğrencisi ağabeyi Çağrı Özdemir.'yü (26) telefonla aramış, her ikisinin de cevap vermemesi üzerine şüphelenen anne kız, dün akşam saatlerinde Atıfbey Mahallesi Önder Caddesi'nde bulunan eve döndüklerinde baba-oğulu hareketsiz yatarken bulmuştu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, baba Nurettin Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirlerken, kafasından silahla yaralanan Çağrı Özdemir ise 112 Acil Servis ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan 2 ay önce emekli olan Nurettin Özdemir'in  oğlu ile daha önce de bir kaç kez tartıştığı iddia edilmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Nurettin Özdemir Çağrı Özdemir Gaziemir İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title