Haberler

İzmir'de Feci Kaza: 2 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

İzmir'de sürücüsünün alkollü ve aşırı hızlı olduğu söylenen otomobil, bariyerlere çarparak takla attı. Yaşanan feci kazada 2 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, bugün saat 04.00 sıralarında Bayraklı Çevre Yolu 1'inci tünel çıkışında sürücüsünün alkollü ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil, bariyerlere çarparak takla attı. Kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

TAKLA ATTI

Bornova'dan Karşıyaka yönüne seyir halinde olan, sürücüsünün alkollü ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen Selahattin M.S. (21) idaresindeki 35 FA 1819 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan bariyerlere çarparak takla attı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Kazada otomobil sürücüsü Selahattin M.S. ve otomobilde bulunan Zafer Kaya (27), Utku Öztürk (27) ile Bülent Özkara (37) ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Utku Öztürk ve Bülent Özkara'nın hayatını kaybettiğini belirlerken, Selahattin M.S. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, Zafer Kaya Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

SÜRÜCÜNÜN DURUMU İYİ

Burada tedaviye alınan yaralılardan Zafer Kaya'nın hayati tehlikesinin olduğu belirtilirken, sürücü Selahattin M. S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"ALKOLLÜ" İDDİASI

Öte yandan sürücü Selahattin M.S.'nin 1.72 promil alkollü olduğu belirtildi. Utku Öztürk ve Bülent Özkara'nın cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zafer Kaya Karşıyaka Bayraklı İzmir Yaşam Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (18)

KÜRT SİBGATULLAH ONURAL ŞEREF BOZKURT:

ADAM ALKOLLÜYMÜŞ BÖYLECE BU ADAM ÖLMEMİŞ. ADETA İNTİHAR ETMİŞ. HADİ YOLUN AÇIK OLSUN. YÜCE YARATAN NE DEDİYSE HEP TERSİNİ YAPMAYA DEVAM EDİNİZ. İÇKİ İÇMEYİN DEDİKÇE DAHA ÇOK İÇESİNİZ GELİYOR. ZİNA, FUHUŞ YAPMAYIN DİYOR SİZ DAHA ÇOK YAPIYORSUNUZ.

17
0
yanıtYanıtla
kötülüklerin anası içki:

Alkollü yola çıkmışlar belalarını bulmuşlar işte. . Emniyet müdürlüğü yetkililerimiz sürekli sizi uyarıyor içkiliyken araç kullanmayın diye!

14
0
yanıtYanıtla
alkollseMobil-ANDROID:

yaziklar olsun

8
0
yanıtYanıtla
CANINDAN CAN GİDEN:

GECENİN ÜÇÜNDE BU ÇOCUĞU NEDEN ALIP DA ÖLÜME GÖTÜRDÜNÜZ, BİR HAFTA OLDU CANIMDAN COK SEVDİĞİM UTKUMUN DÜĞÜNÜNÜ YAPALI, BU ÇOCUK ALKOL ALMAZ AMA HAYATI KIPIR KIPIR YAŞAR, ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN. HER AKŞAM SOHBET EDERDİM. GECELERİ BANA İKİNCİ ABİMSİN DERDİN DEVAMLI YOL GÖSTERİRDİM. KARDEŞİM ARKADAŞLARINI İYİ SEÇ BAŞINA İŞ ACILIR DAHA YENİ EVLENDİN ALMANYAYA GİDİYORSUN, GÖZÜNÜN ÖNÜNE BAK DERDİM. ABİ BİLİYORUM. DERDİ İKİ ÜÇ GÜNE KADAR GİDECEĞİM ZATEN İŞİM OLMAZ EVLENDİM AİLE OLDUM. YAKTINIZ B

5
0
yanıtYanıtla
VKFBR:

. Allah geri de kalanlara sabır versin . En büyük acı evlat acısıdır. MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI VERMESİN. . .

4
0
yanıtYanıtla
Bülent isimsiz:

Burda yapılan yorumları gördükçe insanlıktan utanıyorum. Alkol almışlar almamışlar size ne . Kendileri çekerler günahlarını size ne oluyor . Ölenlerden biri daha 10 gün önce yeni evlendi . Düğünde hep beraber oynadık eğlendik. Pırlanta gibide çocuktu. Allah rahmet eylesin . Ama sunuda unutmayın bu olumsuz yorum yapanlar aynısı sizinde başınıza gelebilir . O yüzden klavye başında ahkam kesmeyi bırakın birazcık allah korkunuz olsun . İnsanlara da saygınız olsun

0
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Gelde rahmet oku işim yokmu''''''''''''''uymazsa kurallar uyarlar imama''''''''kocum

0
1
yanıtYanıtla
taçsız kralMobil-ANDROID:

ulan şimdi konuşmayım konuşmayım diyorum ama zorla konuşturacaksınz beni ölenlerin 2side çok yakın tanıdığım insanlar abilerim hatta alkollü olabilir tamam ama arkalarndan bunları konuşmanızı gerektirecek bi durum görmüyorum cahil insanlar saygı duyun azcık 2 can gitti 1i daha 1 hafta önce evlendi geri kafalılığı bırakın

1
0
yanıtYanıtla
girilmez:

Allah rahmet eylesinde kardeşim geri kafalılık bunun neresinde içmek çokmu iyi bak birde yeni evliymiş arkadaş sabır dileyelim

yanıt1
yanıt0
A.s:

Kardesim bülent is arkadasimdi cenaze kalktimi yoksa yarin mi bi bilgin varmi yarinsa nerden kalkicak

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title