Haberler

İzmir'de Hırsız-polis Kovalamacası

Gaziemir ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan şüphelilerle polis arasında yaşanan kovalamaca, 5 şüphelinin gözaltına alınmasıyla sonuçlandı.

Gaziemir ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan şüphelilerle polis arasında yaşanan kovalamaca, 5 şüphelinin gözaltına alınmasıyla sonuçlandı.

Alınan bilgiye göre, Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi kontrol etmek istedi. Yanlarına geldiğini fark eden polis ekiplerini gören iki kişi bir otomobile binerek kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucu araç, 6. Sanayi Sitesi istikametinde durduruldu. Araç içinde bulunan 5 kişiden 2'si yaya olarak kaçmaya devam etti. Polis ekibi, takip ettikleri şüphelileri 371 sokak içerisinde yakaladı.

Gözaltına alınan zanlılar Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınan C.Ü, S.Ç, M.B, E.K. ve R.G.'nin yapılan araştırmalarında Yeşilyurt ve Güzelyalı bölgelerinde meydana gelen evden hırsızlık olaylarının failleri olduğu kamera kayıtlarıyla tespit edildi. Şüphelilerden C.Ü.'nün 9 ayrı suçtan arandığı ve hakkında 4 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, S.Ç.'nin de yine 9 ayrı suçtan arandığı ve hakkında 7 yıl, 8 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.Ü, S.Ç. ve R.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, M.B ve E.K.ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziemir İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title