Haberler

İzmir Basınında Bugün

İzmir'de Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şunlar: Yeni Asır: 'Korkunç İddia' Belediye-iş Şube Başkanı Ersoy, 2 Kişinin Ölümüne Neden Olan Eshot Şoförünün Ehliyetine El Konduğu Sırada Amirinin de Yanında Olduğunu ve Ertesi Gün Alkol Muayenesinden Kaçırılarak İşbaşı Yaptırıldığını Söyledi

İzmir'de yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şunlar:

YENİ ASIR: 'Korkunç iddia'

Belediye-İş Şube Başkanı Ersoy, 2 kişinin ölümüne neden olan ESHOT şoförünün ehliyetine el konduğu sırada amirinin de yanında olduğunu ve ertesi gün alkol muayenesinden kaçırılarak işbaşı yaptırıldığını söyledi.

EGE TELGRAF: 'Metro düellosu'

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden metro çalışmalarını Ulaştırma Bakanlığı'na devretmesini isteyince Başkan Kocaoğlu kararlı bir şekilde cevap verdi: 'Biz havlu atmadık, işimize devam ediyoruz'

YENİGÜN: 'Doktorsuz turizm'

Şirince'de sağlık ocağının doktoru yok. Ambulansın da bulunmadığı köyde hastalar taksiyle Selçuk'a taşınıyor. Sağlık ocağının kadrolu hemşiresi ise sadece iğne vurup tansiyon ölçebiliyor.

GAZETEM EGE: 'Efsaneyle gelen sağlık'

Çeşme'nin Şifne bölgesinde bulunan Doğa Şifa Merkezi yöneticisi Vedat Akar, dünyanın bir çok bölgesinde tanınan Şifne'nin şifalı çamurunu Türklerin bilmediğini öne sürdü.

HABER EKSPRES: 'Demirci Ormanı'nda 16 terörzede aile çalışıyor'

Mardin Derik'te 16 aile bölgedeki terörden bıktı, hep birlikte batıya göçtü. Devlet onlara Manisa'da kucak açtı. 16 aile Gülpınar köyünde odun kömürü üretiyor.

MİLLİYET EGE: 'Ehliyetsiz şoförü amiri mi korudu'

Son günlerde gündemin ilk sırasında yer alan belediye otobüs şoförleriyle ilgili iddialara yenisi eklendi. Kaza yapan şoförün amirleriyle gece yarısına kadar alkol aldığı öne sürüldü.

POSTA EGE: 'İsyan var'

Üçyol-Üçkuyular arasında yıllardır süren metro çalışmaları vatandayı sonunda çıldırttı. Esnaf ayağı kalktı, otobüsleri ücretli hale gelen üniversiteli gençler de Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı.

HT EGELİ: 'Engel olmayın'

212 yıldır bekleyip kavuştukları imar planı Danıştay tarafından durdurulan İnciraltı'ndaki 2500 hak sahibinin temsilcileri 'Yeter Artık' diye isyan etti.

HÜRRİYET İZMİR: 'Sitem büyüyor'

İzmir'e yeni kurulacak üniversiteye 'İzmirlilere rağmen' Katip Çelebi adının verilmesine tepkiler büyüyor. (TLA-MV) - İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title