Haberler
Güncelleme:

Fatih Terim, Seçil Erzan dolandırıcılığı ile ilgili sessizliğini bozdu! Hedefinde basın var

Bankacı Seçil Erzan'ın aralarında Arda Turan, Emre Belezoğlu, Fernando Muslera gibi Türk futbolunun ünlü isimlerini dolandırdığı ve kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen vurgunla ilgili Fatih Terim sessizliğini bozdu. Avukatların yaptığı açıklamada Terim'in dolandırıcılık olayıyla hiçbir ilgisinin olmadığı vurgulanırken, "Fatih Terim Fonu, diye bir tespit, belge bulunmamaktadır" ifadeleri kullanıldı. Bu ifadenin basın tarafından ısrarla kullanılmasından rahatsızlık duyulduğu belirtildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Mutlu Sutcu:

Bu durumda Fatih terim seçil erzana kaptırdığı parayı geri almak için diğer arkadaşlarına tavsiyelerde bulunmuş seçil erzana katılmak üzere yeni yatırımcılar bulmuş bu sayede Fatih terim parasını kurtarmış olan arda turana olmuş.

78
4
yanıtYanıtla
ahmey bulut:

Terim hakkinda sorusturma baslatilmali.Mal varligina el konulmali vergi kacirmis resmen

75
6
yanıtYanıtla
oturan:

paranı faize yatırmışsın şimdi çocuk gibi aglıyorsun ayıp fatih. taa cumhurbaşkanına niye gidiyorsun faiz haram diyen adam nas var diyen adam sana yardım yapar mı.

51
8
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Milli takımı mahkemeye verdigin zaman bitmistin benim icin,demek ki yanilmadik!!!

35
7
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Kurtlar vadisi oldu Futbol vadisi. oyuncuları da Galatasaraylılar. Her taşın altında da nedense hep Galatasaraylılar çıkıyor.

19
5
yanıtYanıtla
Ay kural:

Tokatçı 2 sinemalarda...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title