Haberler
Güncelleme:

Meral Akşener: "Anayasamıza Her Koşulda Sonuna Kadar Sahip Çıkacağız. Hukuku Bir Hesaplaşma Aygıtına Dönüştürmeye Çalışanlara Geçit Vermeyeceğiz"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM grup toplantısında, "Buradan iktidara seslenmek istiyorum; Anayasa değişikliğini konuşmadan önce mevcut Anayasa’ya uymanız gerekiyor. Türk milletinin iradesi bu gidişatı hak etmiyor. Biz bu ülkeye bu aziz millete ve onun temel değeri olan anayasamıza her koşulda sonuna kadar sahip çıkacağız. Hukuku bir hesaplaşma aygıtına dönüştürmeye çalışanlara geçit vermeyeceğiz. Sarayda gezen Carl Schmitt hayaletlerinin karşısında her daim dimdik duracağız" dedi. Akşener, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 10 Kasım’daki Cuma hutbesinde Atatürk’ü anmamasına da “Diyanet İşleri Başkanlığı, 3 Mart 1924 tarihinde Atatürk’ümüz tarafından kurulmuştur. Ama buna rağmen varlığını ona borçlu bu önemli kurumumuz 10 Kasım’daki Cuma hutbesinde atamıza bir Fatiha’yı bile çok gördü. Yazıklar olsun” sözleriyle tepki gösterdi. Daha fazla detay >>

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title