Haberler
Güncelleme:

Kızıl Goncalar'ın hedef alınmasına tepki gösteren CHP, Bakan Göktaş'a 8 soru yöneltti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, 'Kızıl Goncalar' dizisinin hedef alınmasına tepki göstererek, "Tarikat ve cemaatlerin ellerinde gelecekleri çalınan, canları ile bedel ödeyen çocukların unutulmasına geçit vermeyeceğiz" dedi. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'a 8 soru yönelten Nazlıaka, "Bu diziden neden rahatsız oldunuz?" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Ahmet AKGÜL:

ASIL GERİCİ CHP, BİZ EN SON MODEL DİNE İNARIRIZ. ONLAR DAHA ESKİ DİNLERE YAHUDİ,HRİSTİYANLIK VB.

49
125
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Aynı dizinin ''Mantık önerisi sahnesi izleyicilerden tam not aldı'' dendiğinde bayağı sevmiştiniz ama... Bu ne ikiyüzlülük yav. (not: ben zaten böyle saçmalıkları, hele hele malum kanallardaki hiçbir diziyi seyretmiyorum). Haaaaa, jelibon tevedeki bazı kişileri seyredip bedava kafa buluyorum, o ayrı konu.

8
15
yanıtYanıtla
Kadir:

bu insanlar ne yaptığının farkında bile değil. mahşer günü Allah (C.C.) ne kadar çağdaş medeni oldunuz demeyecek, size ahkamımı kanunumu gönderdim, ne yaptınız diyecek, medreseleri - tarikatları kötüleyeceğinize nasıl daha güzel hale getiririz, Allah (C.C.)'ın emirlerini daha iyi nasıl uygularız diye hesap sorsanız daha iyi olur.

10
12
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Önerimin dikkate alınıp, okuyucunun direkt olarak ''İttifak Gazetesi''ne yönlendirilmesinin önlendiğini, haber başlığında sağ üst köşeye bu gazetenin Linkinin konulmasına sevindim... Teşekkürler haberlerNOKTAcom...

3
4
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

bazı kesimlerin yapmış olduğu yanlışlardan dolayı dinimizi karalayamazsınız

1
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title