Haberler
Güncelleme:

29 kişinin öldüğü yangında gözaltına alınanların suç dosyaları kabarık çıktı

Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki eğlence merkezinde 29 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı yangınla ilgili iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürün de aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin kasten yaralama, cinsel taciz, uyuşturucu satıcılığı gibi suçlardan sabıkalarının olduğu ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Emre emre:

YA BIRAKIN ALLAHINIZI SEVERSENİZ APARTMANIN ALT KATINDA,GECE KLUBÜMÜ OLUR,ÖNCE BUNU SORGULAYIN,HADİ BİR ŞEKİLDE RUHSAT ALINMIŞ,KAC,YILDIR NASIL FALIYET GÖSTERMİŞ,HİÇMİ DENETLENMESİ YAPILMAMIŞ.

79
1
yanıtYanıtla
Furkan Kutlay:

Tipik bir Türkiye klasiği para ver herşeyi yap sonra Almanya bizi kıskanıyor .. Bşr deneyin bakalım Almanya’da akşam saat 9 Dan sora kendi evinde ses yapabiliyor musun ??

43
2
yanıtYanıtla
ozkan gur:

Kapının önüne yarım teneke kum döksek belediye anında kapıda bitiverir

41
0
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu da gereksiz bir haber olmuş bu gun trafik kazasında ölenleri de araştırsanız aa bu şurdan sabıkalıymış öbürü şundan ceza almış bunun ehliyeti 6 ay alınmış falan bişeyler çıkabilir burada ki sorun bu bilgiler hemen basına neden verilir basın bu gereksiz bilgileri mal bulmuş gibi neden yayınlar

6
1
yanıtYanıtla
girilmez:

-1 ve -2 katta eğlence mekanımı olur gidenler nasıl olur enteresan

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title